HTC ja Verizon julkaisivat Yhdysvaltoihin Droid DNA:n 1080p-näytöllä

Lokakuussa Japaniin esitelty HTC J Butterfly saapuu Yhdysvaltoihin nimellä Droid DNA. Uutuuden ennakkotilaukset ovat jo käynnissä ja myynnissä puhelin nähdään Verizon-operaattorin valikoimissa marraskuun aikana. Hintaa sillä on kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa 200 dollaria.

HTC Droid DNA:ssa suurin mielenkiinto kohdistuu sen edessä loistavaan viiden tuuman kosketusnäyttöön. Sen tarkkuus on nimittäin huimat 1920 x 1080 pikseliä. Yhdistelmä tarkoittaa 440 pikseliä tuumaa kohden.

Puhelin ei kalpene kilpailijoilleen muissakaan ominaisuuksissa. Sisältä löytyy 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -neliydinsuoritin ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Kamerasta löytyy 28 millimetrin laajakuvalinssillä varustettu kahdeksan megapikselin kenno ja salamavalo. Kamera on toteutettu BSI-teknologialla (backside illuminated) ja automaattitarkennusta kehutaan huippunopeaksi. Uutuus perustuu Android 4.1.1 -käyttöjärjestelmään ja Sense 4+ -käyttöliittymään.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Vakuuttava paketti, harmi vaan että 2020 mAh akku ei riitä mihinkään(yllätys, yllätys, esim. Gsmarenan speksilistassa ei ole edes luvattuja toiminta-aikoja). Vähän kuin Lamborghini 5 litran tankilla.

  2. Voisiko joku selventää tuota ”Kamerasta löytyy 28 millimetrin laajakuvalinssillä varustettu kahdeksan megapikselin kenno ja salamavalo” linssikohtaa. Siis mitä tarkoittaa 28 millimetriä?

    1. ”Linssillä” tarkoitettaneen sitten objektiivia.

Kommentointi on suljettu!