Windows Phone 7.8 -päivitys ulos vasta vuoden 2013 puolella?

Microsoft, Nokia ja muut laitevalmistajat ovat olleet hyvin hiljaisia kesällä kerrotusta Windows Phone 7.8 -päivityksestä. Se on nykyisen sukupolven Windows Phone -puhelimille tarkoitettu päivitys, joka pyrkii tuomaan osan uuden kasiversion parannuksista puhelimiin. Vaikenemisen syy löytynee siitä, että päivityksen saatavuus tulee venymään vuoden 2013 alkupuoliskolle, vihjaavat tuoreimmat huhut.

Windows Phone 7.8 tärkein uudistus on monipuolisempi työpöytä. Se päivittää alustan työpöydän samaan muottiin Windows Phone 8:n kanssa, joka mahdollistaa kotinäkymän laajemman personoimisen useimmilla eri kokoisilla tiilielementeillä.

Verkkoon levinneiden tietojen mukaan paketti sisältäisi myös uudistuneen lukitusnäkymän Bing-taustakuvineen, lisää värivaihtoehtoja tiiliin ja turvallisuuspäivityksiä Internet Explorer -selaimeen.

Lähteet Windows 8 Update & WMPoweruser

13 kommenttia

 1. Vai olisiko kohta parempi jättää julkasematta kokonaan? Ei menisi resursseja hukkaan ja Microsoft nyt ei ennenkään ole kuluttajien tarpeista hirveästi piitannut. Sitten vaan kaikki helposti höynäytettävät WP8-puhelimia ostamaan, ennen kuin uusi uljas WP9 tulee…

 2. No johan on oudot sanavalinnat. Työpöytiä ja tiiliä. Luulin niitä aloitusnäytöksi ja tapahtumaruuduiksi.

 3. Rahastusta…nää windows luurit on kivoja ja toimivia mutta tuo päivitys homma melkeen missä tahansa merkissä näyttää nykyään olevan tiukassa. iPhone taitaa hyvin päivitellä vanhojaki malleja 🙂

 4. Saa nähdä tuleeko kohta ollenkaan kun venyy ja paukkuu

  1. Ja vielä, että eikö Microsoftin olisi ollut järkevä julkaista myös näille WP7.5 malleille WP8. -päivitysm, mutta vain ilman näitä rautaan liittyviä ominaisuuksia? Kaikki uudet sovellukset olisivat toimineet myös näissä vanhemmissa ja kaikki olisi ollut helppoa.

   Sitten kaikki olisivat olleet tyytyväisiä, kun ”vanhat” laitteet saa päivitettyä myös WP 8:siin.

   1. ai että ihmiset ois ollu siis tyytyväisiä, kun WP 7.8:n nimeksi olisi tullut WP8?

    WP 7.8 on juuri kaikkea tuota mitä selitit.

    1. Niinpä, ja uusia sovelluksiahan on vaikeaa saada toimimaan, koska WP8 on WinNT-pohjainen ja WP7 WinCE. Kehittäjille melkoisesti lisää työtä saada sovellukset toimimaan molemmilla alustoilla. Alustan fragmentoitumista tässä ratkaisussa pyritään estämään.

 5. @1. Sun logiikalla puhelinta ei kannata ostaa koskaan. Olisiko syytä jättää myös WP9 ja WP10 väliin, WP11 on varmasti niin paljon parempi. 8 ja 7.8 työstää eri tiimit, joten resurssit ei varmasti mene hukkaan. Ja eiköhän siellä ole myös tuleviin versioihin keskittyvät tiimit erikseen.
  Ja mistäs sinä tiedät kuinka siellä on resurssit jaettu? Homma on varmasti hanskassa.

 6. Aika outoa että päivityksen valmistumisen kerrotaan venyneen kun ei MS ole kertonut koska tämän päivityksen pitäisi olla valmis.

  Ymmärtäisin tämän päivityksen myöhästymis uutisoinnin jos MS olisi luvannut päivityksen vaikka nyt joulukuun alkuun.

 7. Onhan se nyt ymmärrettävää, että näille nyky- WP- laitteille ei saa 8- päivitystä mutta ehkä se on parempikin niin eipähän tule mitään tökkiviä sovelluksia ym

 8. Tässäpä syy miksi vaihdoin hyvän mutta ei loppuun tehdyn winkun iphoneen.

Kommentointi on suljettu!