ASUS PadFone 2 Suomeen joulukuun alussa

Taiwanilainen tietotekniikkajätti ASUS esitteli PadFone 2:n Milanossa lokakuun puolessa välissä. Se on seuraaja mielenkiintoiselle ensimmäisen sukupolven PadFonelle, jonka ideana on yhdistää puhelin ja tabletti. Kaiken sydämenä toimii tehokas ja nykyaikainen älypuhelin, joka voidaan tarpeen tullen sujauttaa erilliseen tablet-yksikköön ja muuntaa kokonaisuus näin taulutietokoneeksi.

Suomeen ASUS:in uutuus saapuu joulukuun alussa, kertoo yhtiö Facebook-sivullaan. Suomi on ensimmäisten maiden joukossa, joka saa uuden laitteen joulukuun alkupuolella. Taiwanissa PadFone 2 on ollut jo joitakin viikkoja myynnissä, mutta muualla päin maailmaa sitä vielä odotellaan.

Saatavuuden ohella ASUS on ilmoittanut hintatietoja. Pelkkä puhelin 64 gigatavun muistilla maksaa 699 euroa. Puhelimen ja tabletin yhdistelmä kustantaa 799 (32GB) tai 899 (64GB) euroa riippuen puhelimen sisäisestä tallennuskapasiteetista. Ikävä kyllä ainakaan alussa pelkää tablet-asemaa ei tulla myymään erikseen.

PadFone 2 -puhelin tarjoaa 4,7 tuuman 720p-tasoisen kosketusnäytön, Qualcommin Snapdragon S4 APQ8064 -neliydinpiirisarjan sekä kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Tabletin näyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 800 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä on Android 4.0, mutta päivitys 4.1-versioon on luvattu.

Lähde: ASUS Facebook