Videolla: Nokia Lumia 920 kestävyystesteissä

Tavallinen kosketusnäytöllinen älypuhelin ei ole suunniteltu tiputeltavaksi tai samaan taskuun avaimien kanssa. Vahinkoja kuitenkin sattuu, joten miten Nokia Lumia 920 mahtaa selviytyä edellä mainituista tilanteista? Siitä selvän on ottanut Phone Buff -verkkosivuston toimitus.

Sivusto on julkaissut kaksi videota, joissa se testaa Nokian uuden lippulaivan kestävyyttä. Ensimmäisellä nähdään muun muassa vasaran pauketta ja veitsen viiltoja, kun toisella pätkällä keskitytään puhelimen tiputtelemiseen paljaalle asfaltille eri korkeuksilta.

Videot osoittavat, että Lumia 920 on erittäin jämäkkä paketti. Allekirjoittanut voi yhtyä tähän täysin. Puhelimen materiaalit ovat esimerkiksi iPhone 5:sta käytännöllisemmät. Applen uutuus on myös äärimmäisen laadukas, mutta sen olemuksessa naarmut ja muut kolhut tulevat helpommin esille. Lumia 920:n polykarbonaattikuori piilottaa hyvin pienimmät naarmut.

11 kommenttia

 1. Kyllä on totta, että Lumiat ovat muita selvästi kestävämpiä. Oma 800 on tippunut monta kertaa, eikä näkyviä naarmuja ole syntynyt. Kameran kromikehystä lukuunottamatta.

  Kerta kaikkiaan loistavia tuotteita.

 2. Näin on.
  Asfaltille pudotus -testin tulosten vaikuttavuutta lisää 920:n paino. Vain muutama naarmu kulmissa. Toimiko kuvanvakain testin jälkeen? Varmaankin toimi, kun eivät mitään tästä maininneet. Ko. sivusto teki iPhone 5:lle saman pudotustestin ja näyttö halkeili pahasti(samaa puhelinta käytettiin myöhemmin myös vasarointitesteihin).
  Jos olen käsittänyt oikein, jopa 920:n napit ovat laadukkaammat kuin esim. kokeilemassani N9:ssä, jossa ne heiluivat ärsyttävästi.

  1. Juu, kyllä iPhone on hintaansa nähden todella heikkolaatuinen vehje ulkokuoren osalta.

 3. Puukosta tuli kyllä aika selvät viilto jäljet kuoreen!!. 🙁

 4. Voi hyvänen aika näitä testejä, Kaikillahan on tapana hakata puhelinta vasaroilla ynnä muilla ja tuo luurin puukotuski on ihan normaalia…miksi noiden pitäs kestää ikuisuuden ku päivityksiäkään ei saa muuten ku ostamalla uuden.

  1. Siksi, että ehjää puhelinta on huomattavasti mukavampi käyttää kaksi vuotta kytkysopimuksella, kuin sellaista jonka näyttö on rikki ja värit lähteneet.

 5. Tänään tipahti puhelin kovalle lattialle näyttöpuoli alaspäin. ”Kiva”1,5 cm naarmu näytössä. 4 viikkoa vanha Lumia 920. Aika pettynyt fiilis, kun noin helposti naarmuuntuu. Vanha HTC-puhelin lensi kunnolla asfaltille, eikä näyttöön tullut mitään. Ja oli aika kovassa, huolettomassa käytössä 2,5 vuotta.
  Että semmosta ”laatua”!

Kommentointi on suljettu!