Nokian HERE-karttapalvelu ladattavissa iPhonelle ja iPadille

HERE Maps -karttapalvelu on saapunut ladattavaksi App Store -ohjelmistokauppaan, josta sen voi käydä noutamassa ilmaiseksi iPhone-, iPod Touch– ja iPad-laitteille. Kyseessä on Nokian rakentama sovellus, joka hyödyntää NAVTEQ-karttoja ja on optimoitu sekä iPhonelle että iPadille.

Ominaisuuksiltaan iOS:n HERE Maps ei vastaa Lumia-puhelimien mukana toimitettavaa karttapalvelupakettia. Se mahdollistaa kuitenkin karttojen tallentamisen puhelimeen offline-katselua varten sekä tarjoaa satelliittinäkymän. Käännös käännökseltä ohjaavaa autonavigointia ei ole saatavilla, mutta sen sijaan kävelyopastus palvelusta löytyy. Mukana on myös kattava tietokanta kiinnostuksen kohteita sekä mahdollisuus jakaa paikkoja muun muassa sosiaalisiin palveluihin.

Nokia kertoi karttapalvelunsa muutoksista ja uudesta HERE-nimestä marraskuun puolivälissä. Sen myötä yhtiö laajentaa karttapalveluidensa saatavuutta ja tuo vuoden 2013 alussa Androidille kehitystyökalun, jolla sovellukset voivat hyödyntää Nokian karttateknologioita. Lisäksi palvelu tullaan näkemään Mozillan kehittämällä Firefox OS -alustalla.

7 kommenttia

  1. Myyntivaltti pois, mutta Nokia saattaa saada luottoa Applelaisilta.

    1. Eivät varmasti saa!!!

      En näe itsekkään järkeä, miksi helvetissä myyntivallti annettiin kaikkien käyttöön!

  2. Tulipa kokeiltua, ankeat kartat.. Sateliittina suttuinen äpöstys ja applen omat kartat suorastaan luxusta näihin verrattuna 😀

  3. Ei Nokia antanut karttojaan yhtälaajoina kuin ne on Nokialaisissa. Tuossa Here:ssa on vain kävelynavi ja tietokantakaan ei vastaa Nokialaista.

Kommentointi on suljettu!