Videolla: Lumia 920:n kestävyystestit jatkuvat

Verkkosivusto Phone Buff on julkaissut uuden videon, jossa testataan Lumia 920:n kestävyyttä. Tällä kertaa tarkoituksena on saada puhelin rikkoutumaan täysin, joten heikkohermoiset: jättäkää video väliin.

Samainen sivusto testasi jo aiemmin Nokian uuden lippulaivan kestävyyttä muun muassa käyttämällä puhelinta vasarana ja pudottelemalla sitä eri korkeuksista. Niistä laite selvisi hengissä muutamien naarmujen ja kolhujen kera. Lumia 920:n rakenne onkin osoittautunut erittäin jämäkäksi ja laadukkaaksi, joten puhelimen toimintakunto tuskin hätkähtää pienistä kolhuista.

Suomessa 22. marraskuuta kauppoihin saapunut Lumia 920 sai ihmiset jonottamaan uutuutta Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren 24 h kioskilla, jossa myynti käynnistyi jo yöllä. Puhelimen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat Windows Phone 8 -alusta, 4,5 tuuman kosketusnäyttö ja 8,7 megapikselin PureView-kamera.

10 kommenttia

 1. Huhhuh.
  Ei kukaan täysjärkinen heitä 600€ puhelinta betonimättääseen.

  Hyvinhän tuo kestää, loistava puhelin!

 2. 600 € mainoskuluihin ja mainoksen tekeminen itsessään oli ilmaista, varmaan saavat näillä videoilla rahansa moninkerroin takaisin.

 3. Heikon näköinen heitto tolppaan, mutta puhelin on todella kestävä.

 4. Betonitolppaan kun heittää,niin näyttö ei kestä enään!!.Miten onnistuu näytön vaihtaminen uuteen??. ;/

  1. Heitteletkö useinkin luuriasi betonitolppaan?

 5. No kyllä näyttää kestävän! Eihän kukaan nyt oikeasti heitä kännykkää betonitolppaan. Ei sitä kestä käytännössä mikään puhelin…

  1. Itsellä kyllä loksahti suu auki niissä kohti, kun autolla ajettiin Lumian yli ja se lyötiin laudalla parin kymmenen metrin päähän.

   1. Niin kyllä minullakin! Tuo on oikeasti aika huoleton kännykkä 😀

 6. Auto ajaa päälle eikä oikein mitään käy.

  Kun tota katto tuli semmonen: Voi vitsi nyt se särky -fiilis.

Kommentointi on suljettu!