Nokia 206 yhdistää peruspuhelimen tyylikkääseen muotoiluun

Uuden Asha 205 -mallin lisäksi Nokia esitteli tänään myös toisen uutuuden, joka on Nokia 206. Se yhdistää Nokian mukaan perinteiseen numeronäppäimistöllä varustettuun peruspuhelimeen tyylikkään muotoilun ja laadukkaan 2,4 tuuman QVGA-näytön. Puhelin saapuu maailmalla myyntiin syaanina, mustana, valkoisena, magentana ja keltaisena yhden ja kahden SIM-kortin versioina. Suomessa Nokia 206:ta joudutaan odottamaan ensi vuoden puolelle.

Nokia on tuonut uutuusmalliinsa muotoilullisia vaikutteita Lumia-puhelimista. Esimerkiksi takana kameraa kiertävä kehys on kuin suoraan Lumia 800– ja Lumia 920 -malleista. Värimaailma on myös hyvin Lumia-malliston kaltainen. Kokoa Nokia 206:lla on 116 x 49,4 x 12,5 millimetriä ja se painaa 91 grammaa.

Puhelimesta löytyy EDGE, Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 1,3 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Ohjelmistosta vastaa Series 40, jossa mukana on uusi Slam-ominaisuus. Sen avulla Bluetoothin välityksellä Nokia 206:sta on mahdollista lähettää tiedostoja toiseen puhelimeen ilman paritusta.

Nokia 206:n veroton suositushinta on 62 dollaria.

Lähde: Nokia Conversations

9 kommenttia

 1. hieno peruspuhelin.. näitäkin tarvitaa! esim työkäytössä kosketusnäytöt on ihan turhia

 2. Nokia saisi tehdä uuden iskun ja roiskeen kestävän puhelimen. Nyt pitää ostella sampan xcovereita, jotka on testatusti pesukoneen kestäviä…

  1. Joita tulee huoltoon aivan jatkuvalla syötöllä, koska eivät todellisuudessa kestä mitään.

   1. No samppa ainakin kestää, oli 15min pesukoneessa ja syksyisen yön parvekkeella. Hyvä puhelin aktiiviselle 6 vuotiaalle. Mieluummin vaan ostaisi ”kotimaista”.

 3. Työkäytössä ainakin itse tarvitsen juurikin älypuhelinta, mutta rymy-reissuille ravintolassa tälläiselle olisi ehkä käyttöä. Oiva seniori-puhelin myös.

 4. Onko noksulla juuri iäkkäämmille kohdennettuja vempaimia? Esim. Suomessa tuli juuri miljoona yli 65v. Ikäisiä ja muutama on ulkomaillakin ja nämä ei ihan heti osta äläriä.

  1. Töissä 60+ täti oli ostanut Lumia 920. Oli päässyt vahingossa sinne kids corneriin ja tökki näyttöä hulluna, kun mikään ei toimi. Oli siinä naurussa pitelemistä.

   Tämä Asha on muuten hyvä senioripuhelin, mutta näyttö saisi olla ikänäköiselle paljon isompi.

 5. Slam-ominaisuus joka toimii Androidin kanssa, muttei Lumia puhelimien kanssa. Koomista.

 6. 206 hyvä akun kesto,näyttö sopivan kokoinen,simppeli puhelin pitää hommata.

Kommentointi on suljettu!