Windows Phone 7.8 -päivitys julki keskiviikkona?

Spekulointi Windows Phone 7.8 -päivityksen ympärillä käy kiihkeänä. Eikä ihme. Windows Phone 8 on jo markkinoilla, mutta edellisen sukupolven laitteille suunnatun päivityspaketin saatavuudesta Microsoft ei ole suostunut hiiskumaan sanallakaan. Välillä sen julkistamisen on arveltu lipuvan ensi vuoden puolelle, mutta tuoreimmat huhut vihjaavat, että Windows Phone 7.8 voisi nähdä päivänvalonsa jo tulevana keskiviikkona.

Windows Phone 7.8:n merkittävin uudistus liittyy kotinäkymään, joka monipuolistuu päivityksen myötä uudella tilaruutu kokovaihtoehdolla ja uusilla väreillä. Pitäisipä mukana olla parannuksia WiFi-yhteyden hallintaan sekä automaattisesti vaihtuvat Bing-lukitusnäkymän taustakuvat.

Joko odotat innolla Windows Phone 7.8 -päivitystä puhelimeesi?

Lähde: WMPoweruser

12 kommenttia

 1. Kyllä odotan, Toivottavasti tuo toteutuu! Pikkuruuduilla kotinäkymästä saa paljon käytännöllisemmän.

 2. Saisivat päivittää pois käytöstä tuon alalaidassa palautus nuolen ns, värinän. Ärsyttävä toiminto. Joidenkii mielestä kuluttaa, akkua turhaan.

 3. Odotan oikein mielenkiinolla tätä päivitystä, vaikka pidän Lumia 800:stani jo nyt paljon. Monipuolisempi kotinäkymä on oikeastaan ainoa asia, jota olen vähän kaivannut.
  Todella loistavaa, jos se olisi keskiviikkona tulossa.

 4. Itsekin yritin googlailla miten värinän saa pois, mutta ei sitä taida saada. Odotan innolla, mutta asennan vasta tammikuussa, kun virheet on korjattu. Vanha sgs+ sekosi kun päivitin 2.3.6. joten nyt pitää olla varovaisempi.

 5. Toivottavasti tulee pian, ja kyllä odotan päivitystä todella paljon!

 6. Itse kun sain muutama päivä sitten Lumia 800:n tilalle Lumia 920:n, niin todella huomasin miten suuri merkitys sillä on, että käyttäjä voi itse muuttaa tiilien kokoa. Etenkin uudet pienet tiilit ovat hyvä uudistus sillä niillä on helppo tuoda paljon sovelluksia ja yhteystietoja alkuvalikkoon ilman, että vievät turhan paljon tilaa

 7. olen tässä jo mietiskellytkin, että jokos sieltä tulis jotain tietoo siit päiväst, jolloin se päivitys ilmestyis. olen itsekkin odotellut sitä päivitystä.

 8. Suuria toiveita WP7.8:n suhteen minulla ei ole, mutta onhan se kiva saada jotain uutta. Oikeastaan edes WP8 ei ominaisuuksillaan juuri houkuttele, ei WP7:ssa mitään suurempaa vikaa ole alun alkaenkaan.

 9. Ihan odotan kuin kuuta nousevaa, sukkapöksyt pyörien! Lumia 900:ni on niin hieno, etten vaihda wp8:aan ennen kuin tulee uusia huippumalleja!

 10. Emme saa päivitystä tieteskää vielä pitkään aikaan tai ikinä :'(

  1. Vaikka se tänään julkaistaisiin, niin se ei saapuisi sinulle heti, vaan ensiksi se asennettaisiin tehtailta tuleviin laitteisiin ja sitten tulee käyttäjille asteittain maa ja operaattorikohtaisesti.

   1. Microsoft says: Early 2013, joten elkää hengitystä pidättäkö.. 😉

Kommentointi on suljettu!