Galaxy Note II myynyt jo viisi miljoonaa kappaletta

Korealaisen Samsungin menestykselle älypuhelinmarkkinoilla ei näy loppua. Yhtiön lippulaivat rikkovat tasaisen varmasti edeltäjiensä myyntiennätykset. Tällä kertaa vuorossa on tabletin ja älypuhelimen hybridi, Galaxy Note II. Sen myynti on Samsungin tuoreimpien tietojen mukaan ylittänyt viiden miljoonan kappaleen rajapyykin.

Viiden miljoonan virstanpylväs ylittyi vain kaksi kuukautta laitteen myyntiin saapumisen jälkeen. Edellisen sukupolven mallilta samaan suoritukseen vaadittiin viisi kuukautta. Galaxy Note II rantautui kauppoihin syys-lokakuun taitteessa.

Samsung on varustanut hybridinsä 5,5 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäytöllä sekä 1,6 gigahertsin neliydinsuorittimella. Laite pohjautuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja sen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera ja 3100 milliampeerin akku.

Lähde: Sammy Hub

16 kommenttia

 1. Vahvoja lukuja. Windows Phone puhelimia myytiin yhteensäkkään 4 miljoonaa koko Q3 (Lumioita 2,9 miljoonaa)

 2. Kyllä Samsung vaan tietää,että mikä tuote menee kaupaksi (toisin kuin Nokian menneen talven Lumiat)!. 😉

  1. Android on teinien pelikone ja Samsungin puhelimet ovat muovileluja.

   1. Koville ottaa Nokiafanitytöille Samsungin voittokulku 🙂

    1. No sanoppa yksi Samsungin puhelin jonka pääkuorimateriaali on joku muu, kuin muovi.

    2. No mitäs se Nokia on? Painon perusteella vois kuvitella että graniittia.
     Ainoa jossa jotain muuta enempi käytetään taitaa olla iPhone.

    3. Niin, mutta noksulla se on laadukkaampaa ja ei tunnu niin muoviselta vrt. Samsung

    4. No kerros Paroni mikä on myydyin puhelin? Vinkki: Suomalainen valmistaja ja alkaa N-kirjaaimella… Ottaako pattiin kun tajuat ettei ole rakas Samsung?

    5. Ihan hirveesti kiinnostaa dummyluurit? Miksi ottaisi pattiin? Onko tää teille joku uskonto? Mutta tosiasia on se että hyvä myy, ei se auta kommenttipalstalla kitistä.

    6. Eli jos hyvä myy, nii nokiakin on hyvä koska myydyin puhelin 😉

 3. Ei kyllä yllätä yhtään. Sillä osasin kyl odottaa kovaa myyntiä Note2;lta. On tää kyl kerrassaan upee laite. Jännä nähä et missä vaiheessa tulee Note3 ja mitä se sit tuoo tullessaan.

 4. Note 3 tulee olemaan teknisesti samaa tasoa varmasti,mitä seuraava Samsung Galaxy S4 (mm.13Mpix kamera,tehokkaampi neliydinprosessori mitä Note 2 on jne…).

Kommentointi on suljettu!