Galaxy Note 10.1 saa läjän uusia ominaisuuksia Android 4.1 -päivityksessä

Samsung valmistautuu päivittämään Galaxy Note 10.1 -taulutietokoneensa käyttöjärjestelmän Android 4.1 Jelly Bean -versioon. Paljon Androidin sulavuuteen tarjoavia parannuksia sisältävän Jelly Bean -version jakelun kerrotaan jo käynnistyneen ainakin Saksassa. Samsung kutsuu pakettia nimellä Premium Suite.

Kyseessä on merkittävä päivitys, joka sisältää paljon muutakin kuin uuden käyttöjärjestelmäversion ja sen kattamat uudistukset. Paketti keskittyy erityisesti laajentamaan tabletin mukana toimitettavan S Pen -kynän toiminnallisuuksia. Jatkossa kynän avulla voi muun muassa helposti esikatsella sähköposteja, kuvia ja videoita, leikata materiaalia verkkosivuilta ja laatia entistäkin monipuolisempia muistiinpanoja.

Korealaisvalmistaja on viime aikoina panostanut mobiililaitteidensa moniajoon. Esimerkiksi tabletin ja älypuhelimen yhdistelmä, Galaxy Note II, osaa ajaa kahta sovellusta samanaikaisesti yhdessä näkymässä. Samsung on kehittänyt tätä ominaisuutta pidemmälle tabletissaan. Monipuolisemman moniajon myötä käyttäjä voi avata useita sovellusikkunoita samaan näkymään sekä liikutella ja muutella niiden kokoa vapaasti.

Katso Samsungin kattava videoesittely päivityksen uudistuksista alta.

Lähde: Sammy Hub

5 kommenttia

  1. Tosi hieno ja tarvittavilla ominaisuuksilla.
    Ostan heti tai tilaan netistä. Samsung on paras. Nykyinen puhelin Samsung Note
    ja toimii hyvin , haluan vaihtaa mini kannetavan uuteen ja muita vaihto ehtoja ei ole.
    Siispä kauppaan vaan. Kysymys vielä jos tilaan muualta eroopasta tai euroopan elkopuolelta onko suomenkielinen tai päivitys ja takuut

  2. Milloin päivitys tulee Suomeen? Itse en ole ainakaan saanut

  3. Kitkat tulee. Samsung USA on virallistanut Kitkatin Note 10.1 ja 10.1 2014 versioille.

Kommentointi on suljettu!