LG Optimus G2 tulee huippunäytöllä ja Android 5.0:lla?

Kuvassa LG Optimus G.

Koreasta kuuluu villejä huhuja. Niiden mukaan LG olisi valmistelemassa lippulaivansa seuraavan version julkistusta, joka tapahtuisi ensi keväänä, tarkemmin ottaen toukokuussa. Kyseessä olisi Optimus G2.

Puhelimen tekniikka tulisi olemaan viimeisintä huutoa. Näyttö olisi LG:n omaa käsialaa, kooltaan viisi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Suorittimena toimisi huikea kahden gigahertsin neliydin Snapdragon. Tehojen lisääntymiselle ei siis olisi näkyvissä loppua.

Erityisen mielenkiintoiseksi huhun tekee se, että Optimus G2:n sanotaan tulevan uudella Android 5.0 Key Lime Pie -käyttöjärjestelmällä. Toisin sanoen myös seuraava Android-versio näkisi päivänvalonsa vielä ennen seuraavaa kesää. Aika näyttää onko huhulla mitään pohjaa ja mitä uutuuksia Android 5.0 kantaa mukanaan.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. Eipä jaksa innostua näistä Android-luureista.. Aina hieman tehokkaampi rauta ja tylsä design. Tää 1080p-näyttö on parempaan suuntaan, mutta sekin on nyt niin muodissa, että kohta jokaisella valmistajalla on lippulaivamalli Androidilla, neliydinprossulla ja 1080p-näytöllä.. Jos saisivat Lumian designin ja 41mp kameran yhdistettynä 2ghz neliydinprossuun ja 1080p-näyttöön, niin sitten olisin vakuuttunut. Mutta jää haaveeksi..

    1. Minun mielestäni Lumian muotoilu on tylsää, ja sama koskee sen käyttöliittymää. Sen muotoilu on tosin tietyllä tavalla tyylikästä ja laadukasta, mutta myös jotenkin mitäänsanomatonta, ankeaa ja kylmän teknistä. Siis sanalla sanoen aika suomalaista. Itse en myöskään näe tehokasta rautaa ainakaan ostohalujani hillitsevänä tekijänä. Kun se yhdistyy hyvin toimivaan käyttöliittymään, Androidiin, ja puhelimen miellyttävään ulkonäköön, niin kaupat saattavat kohdallani hyvinkin syntyä.

  2. Mielummin yrittäisitvät keksiä jotain ”oikeita” innovaatioita. Jotenkin ärsyttää tämmönen, että resoluutiot ja suorittimen nopeus vaan lisääntyy. Tietokoneissakin kohtuu yleinen resoluutio on 1366×768.

  3. Googlen tulisi radikaalisti uudistaa Androidin käyttöliittymää. 4.x versiossa otettiin softanäppäimet käyttöön ja ne vievät noin 10 % muutenkin rajallisesta näyttötilasta. Todella ala-arvoista suunnittelua! Huitaisueleillä voitaisiin korvata vanhanaikaiset näppäimet ja näin parantaa käytettävyyttä.

    1. Softanäppäimet ois ok, mutta minkä takia se näyttö ei ulotu ihan melkeimpä sinne puhelimen reunoihin saakka? Tällä saataisiin se max. hyöty softanäppäimistä. Nuo pysyvät näppäimet a’la iPhone, Windows Phone, Samsung etc. on vähän oldschoolia.

  4. Mutta toki pitää myöntää, että mitään loistavia oivalluksia tai innovaatioita on vaikea kehitellä.. Nokiallakin meni viisi vuotta PureViewin kanssa, joten eihän se ole joka vuosi realistista odottaa uusia superominaisuuksia. Kuitenkin esimerkiksi Applekin on nyt hyytynyt, kun puhelin on päivittynyt kokoajan paremmaksi ja lopulta niitä suuria muutoksia on vaikea tehdä, kun ei edes ulkonäköä uskalleta muuttaa (ei sillä, että iPhone olisi ruma; päinvastoin, hieno se on) Applenkin innovaatiot App Storen, iPodin liittämisen puhelimrksi ja kosketusnäytön tuominen suurille markkinoille, ovat sen luokan juttuja ettei niitä ihan heti Applelta nähdä.. Viimeisin innovaatio on ollut Siri, joka on kiva lisä, muttei oikeasti mikään ”huippu” ominaisuus ole.

Kommentointi on suljettu!