Ruotsalaisketju hehkuttaa Lumia 920:n kysyntää

Positiivinen vire Nokia Lumia 920:n ympärillä jatkuu. Ruotsalaisen Dustin-verkkokaupan Pohjoismaiden tuotejohtaja, Marcuz Martinez, hehkuttaa Facebookissa Nokian uuden lippulaivan kysyntää. Tarkkoja lukuja Martinez ei voi paljastaa, mutta kommentti kaksinkertaisesta kysynnästä Galaxy S III:een nähden ei voi tarkoittaa kovin huonoa menestystä.

Nokia vaikuttaa onnistuneen luomaan Lumia 920:n ympärille hyvän momentumin. Suomen lisäksi positiivisia signaaleja on kuultu useilta eri tahoilta. Todellisia myyntilukuja joudutaan kuitenkin jännittämään vuoden 2013 alkuun, jolloin Lumia 920:n ja koko Windows Phone 8 -malliston todellinen myynti selviää. Brittipankki Liberum Capitalin mukaan Nokia myisi loppuvuoden aikana 3-3,5 miljoonaa Lumia 920:aa.

MobiiliBlogi julkaisi hiljattain oman arvostelunsa Nokia Lumia 920:sta, joka kannattaa käydä lukaisemassa. Jos puhelimen olet jo hankkinut, niin siinä tapauksessa vilkaise kymmenen vinkkiämme uutuuspuhelimen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Lähde: WMPoweruser

29 kommenttia

 1. Hyvä Nokia, jatkakaa nyt vaan niin noustaan takas ykköseks!

  1. Johan nyt vitsin tyrkkäsit:-)
   Riippumatta 920 myynnistä Nokia tippuu älypuhelimissa pois TOP-10:stä tämän vuoden aikana. Puhelinmyynnin mittasuhteet maailmalla tulisi ymmärtää.

   1. Sun taas tulisi ymmärtää maailman mittasuhteiden lisäksi aikaperspektiivi ja alan nopealiikkeisyys. Kun Nokia oli ykkönen, kenenkään ei uskottu vievän valtikkaa. Myös Google ja Apple tulee jossain vaiheessa alas. Kysymys kuuluu milloin ja kuka vie ykköspaikan. Toivottavasti Nokia, ihan vain suomalaisuuden vuoksi.

    1. Ongelma onkin, ettei Nokialla ole käytössään aikaperspertiivissä kovin paljon aikaa. Liiketoiminta ja osakkeenomistajat eivät kauan tappioita katsele.

    2. ”Sun taas tulisi ymmärtää maailman mittasuhteiden lisäksi aikaperspektiivi ja alan nopealiikkeisyys…”

     Eli juuri se, mitä Nokia ei ymmärtänyt…

     ”Kysymys kuuluu milloin ja kuka vie ykköspaikan. Toivottavasti Nokia, ihan vain suomalaisuuden vuoksi.”

     Nokian suomalaisuus on Microsoft-liiton myötä kutistunut melko pieneksi, vaikkei toki vielä olemattomaksi.

    3. Ei ole kovin paljon aikaa.. tuo on vain mutuilua. Nokiallahan menee ilmeisen hyvin l920:n kanssa (huhujen perusteella). Koska myyntilukuja ei vielä paljasteta, on vain optimisteja ja pessimistejä.

     Ademeion
     Toki, juuri noin.

  2. Oipella on kovat luulot siitä,että Nokia pystyisi viemään Samsungilta 1.paikan.”Hyvä vitsi”!!. 😉 Yhdellä käyttiksellä (Windows Phone) ja suppealla mallistolla se ei tule onnistumaan.

 2. Upeeta ja upea laite kertakaikkiaan. Ei vielä yhtään virhettä tms löytynyt. Toimii todella hienosti.

 3. ”Ruotsalaisketju hehkuttaa Lumia 920:n kysyntää”

  Miksi he juuri tämän mallin kohdalla niin tekevät?

  1. Ehkä just siks, et se myy? Sama ku suomalaiset operaattorit. Ja onhan sitä muistaakseni hehkutettu USAn ja Britanniankin operaattorien toimesta. Ainakin on hehkutettu puhelimia, jotka myy. Saman hehkutuksen kohteenahan on ollu Iphonet ja galaxyt. Joten kysymys kuuluu miksei sitten tämä malli?

    1. Taitaa olla kaikki värit Sold Out jo jonkun aikaa joten tippuu listoilla sen takia.

    2. Hieman ihmetyttää tuo Sold Out. Ei mahda häävejä määriä ollutkaan.
     No, aikanaan saamme lukuja.

    3. Toivottavasti ei mene nyt hirveästi ohi aiheen, mutta tuo Sold out homma joka puolella on myyntikikka, mitä mm. iPuhelimen kohdallakin tehtiin. Puhelimia on varmasti määränsä, mutta niitä päästetään markkinoille pienissä erissä. Tällä luodaan ”mahdollisuus” ostaa puhelin jota ei ole markkinoilla aluksi kuin muutamat kappaleet. Kun sellaisen ostat, olet sitten edelläkävijä ja omistat pikkuisen suuremman ulokkeen jalkojen välissä.

 4. Upeeta ja mahtavaa. Lumia 920:sta on ja tulee pitkään olemaan superhitti. Eikä todellakaan ihme kun pitelee laitetta kädessä. 920 on paljon laadukkaammin tehty kuin 900 ja siinä on aivan käsittämättömän paljon paremmat ominaisuudet jokaisella osa-alueella (isompi ruutu, herkempi ruutu, nopeampi ruutu, parempi resoluutio, parempi kamera, kuvanvakain, parempi OS, parempi akku, NFC, parempi mekaaninen laatu, paremmat materiaalit, paremmat appsit jne jne jne…). Uskomaton laite uskomattoman edulliseen hintaan verrattuna kilpailijoihin! Lumia 920 on ehdottomasti paras puhelin markkinoilla mitä on. 820 tulee hyvänä kakkosena, itseasiassa lähes yhtä hyvä, vain langaton lataus (saa lisävarusteena) puuttuu ja näyttö ja kamera eivät ole ihan 920:n tasolla. Toisaalta 820:ssä kiva puoli on vaihdettavat kuoret ja akku.

 5. ”Momentumi” ei todellakaan ole mikään sana! Mutta go Nokia.

  1. ””Momentumi” ei todellakaan ole mikään sana! Mutta go Nokia.”

   Kiinnitin heti huomiota samaan asiaan. Ja eiköhän sitä ”momentumia” olisi tarkoitus saada puhelimelle eikä sen ympäristölle 🙂

 6. Ja oli miten oli, mutta Ameriikan pää kertoo jotain ja se sanoo et 4% nousussa upiaa.

 7. Nokia Lumia 920 voi piankin olla menneen talven Lumia jos liikaa aletaan hehkuttamaan!!.

  1. Voi helev.. mistä näitä sikiää? Tuo juttu oli vanhentunut jo kun sitä aloitte käyttää. Keksikää jotakin muuta jo.

   1. Ei niitä sikiä. Se on yks ja sama kaveri joka on ilmeisesti saanut jonkin sortin iskun päähän tuon läpän ollessa uusi. Jonkin sortin aivovauriosta siis puhutaan..

    Uutiseen: Mielenkinntoista, joko Ruotsissa kuluttajat ostavat mielummin Applen tuotteen kuin S3. Tai sitten L920 on todella kovassa nousussa.

 8. Perus_Jannu. Totuus tekee kipeää Nokia faneille/Nokia Lumia puhelimien omistajille?.

  1. No ei varsinaisesti. Sinulla tuntuu tekevän kipeää kun joka uutisessa ei mainita Samsungia. Ja kysymysmerkin jälkeen ei tule enää pistettä.

 9. Hassua, että niin moni suomalainen haluaa (viitaten kommentteihin), ettei suomalainen tuote menestyisi. Lieneekö taustalla perussuomalainen kateus vai lieneekö kyse kurssitappioista.

  Nokia on maksanut jo tähän mennessä niin monen suomalaisen elämän, että kannattaisi vähän miettiä mollaamista.

  Ne miljoonat joita Nokia on maksanut veroa voitoista(tosin ei viimevuonna, kun teki tappiota), on vain jäävuoren huippu. Silti ”meille” tuloutuu rahaa vuosittain seuraavista:
  -Palkat ja niistä maksettavat verot.
  -Palkkojen käyttö ostoihin (ja niistä maksettavat verot)
  -Arvonlisäverot
  -Eläkemaksut
  -Yhteistyökumppaneiden työllistäminen (+kerrannaiset)
  Jne, jne…

  Kannattaa tosiaan ostaa Samsungi tai iifouni, kun on ”painava” työllistävä kotimainen versio tarjolla. Varsinkin kun se on hehkutettu kaikkialla parhaaksi.

  Minä tykkään myös kotimaisista tomaateista ja kurkuista, koska ne ovat meheviä, painavia ja hyvänmakuisia. Osta Sinä perusjani espanjalaisia.

 10. Samsung luo hyvinkin pian lisää työpaikkoja pääkaupunki seudulle (2012-2013 vaihteessa),kun sinne on tulossa tutkimuskeskus!.

  1. Idiootti!

   Suurinosa rahoista menee silti sinne Koreaan.
   Muuta vaikka itse perässä

 11. Prisjakt.nu sivustolla Lumia 920 on suosituin puhelin, joka nettikauppa tarjoaa puhelinta vasta aikaisintaan 5.12.2012 koska kaikki on menneet.

  Esim. toiseksi suurin operaattori Tele2 kertoo keltaisen mallin saatavuudeksi 6-8 viikkoa..

Kommentointi on suljettu!