Microsoft korjaa WP8:n satunnaiset uudelleen käynnistymiset päivityksellä

Osaa uusien Windows Phone 8 -puhelinten käyttäjiä vaivaavaan uudelleen käynnistymisongelmaan on luvassa korjaus joulukuun aikana, kertoo Microsoft verkkojulkaisu AllThingsD:lle. Microsoft kommentoi paikantaneensa ongelman ja aikoo saada verkon kautta puhelimiin ladattavan korjauspäivityksen jakeluun joulukuun aikana.

MobiiliBlogi havaitsi vastaavanlaisen ongelman Lumia 920 -testiyksilössään, joka jäätyi muutamia kertoja ilman varoituksia. Puhelin ei reagoi tämän jälkeen käyttäjän toimiin ja ainoa tapa herättää laite on niin sanottu resetointi, joka tapahtuu painamalla useiden sekuntien ajan nuoli alaspäin-, käynnistys- ja kamera -painikkeita.

Microsoft ei suostunut kommentoimaan ongelman syytä.

Lähde: AllThingsD

5 kommenttia

 1. Tuossa just tsiigasin The Phones Show podcasting arvostelun Nokia 920: näyttää siltä että Windows puhelimet kärsii todella monesta perustavanlaatuisesta bugista ja idotismista. Äänen säätö on universaali, mp3 soitto ongelmat, live tilesien resetoituminen ja muuta. Niin ja puhelin on järkäle. Ja akku ei silti kestä päivää pidempään.

  1. Itsellä on valkoinen Lumia 920. Ei ole ollut mitään ongelmaa. Mp3:t soi hyvin, Xbox live music toimii hyvin, vaikkakin streamatessa miettii pari sekunttia ennenkuin alkaa soittaa, mutta jos on ladattuna puhelimeen ei ole mitään ongelmaa.

   Akku kestää helposti koko päivän. Langattomalla latauksellakin saattaa olla vaikutusta, kun se aina tulee pistettyä sen päälle, kun on hetkenkin kotona.

   Live tiilien resetoitumista ei ole tapahtunut koskaan.

   Universaali äänen säätö. Okei, voisi olla parempi, mutta omalle kohdalle ei ole koskaan tuottanut mitään ongelmia.

   Voisin sanoa, että oma Android tablettini Samsung Galaxy Note tab 10.1 kärsii huomattavasti useammasta bugista. L920:ssa ei ole mitään omalle kohdalle sattunut vielä ainuttakaan ongelmaa. Uskon, että ongelmat kohdistuvat pieneen osaa käyttäjistä.

   1. Niin ne taitaa kohdistua pieneen osaan käyttäjistä myös nuo Samsung Galaxy Note tab 10.1:n ongelmat.

 2. MH. Kyllä ne bugi ongelmat vielä tulevat esille…!.

 3. ”…ainoa tapa herättää laite on niin sanottu resetointi, joka tapahtuu painamalla useiden sekuntien ajan nuoli alaspäin-, käynnistys- ja kamera -painikkeita.”

  CTRL-ALT-DELETE onkin kaikille Windows-käyttäjille tuttu juttu. Enää tuosta bloattimöhkäleestä puuttuu erillinen virusturvaohjelmisto paikkaamaan Windowsin arkkitehtuurista johtuvia tietoturvaongelmia. Ensi vuonna WP8-puhelimien kylkiäisenä kaupataan F-secure-pakettia – ensimmäiset 3 kk ilmaiseksi!

Kommentointi on suljettu!