Meizu MX2 julki: elegantti lippulaiva Kiinasta

Kiinalaiset matkapuhelinvalmistajat nostavat päätään. Tämänkertainen julkistus tulee Meizulta, joka on esitellyt markkinoille uuden MX2-mallin. Elegantilla olemuksella ja tehokkaalla tekniikalla varustettu Meizu MX2 saapuu Kiinassa myyntiin joulukuun aikana. Edullisimmillaan sen saa itselleen 400 dollarilla.

Meizu on panostanut puhelimessaan rakenteeseen ja muotoiluun tekniikan ohella. Etupuolen 4,4 tuuman (1280 x 800 pikseliä) kosketusnäyttöä kiertää sivulla ainoastaan 3,15 millimetriä leveä reunus. Puhelin itse on paksuudeltaan 10,2 millimetriä. Laitteen sivuja kiertää tyyliä antava reunus. MX2:n etupinta on kauttaaltaan lasin peitossa ja vailla fyysisiä painikkeita.

Puhelimen sisällä sykkii MX5S-piirisarja, joka tarjoaa tehoa neljän 1,6 gigahertsin A9-suoritinytimen voimin. RAM-käyttömuistia on kaksi gigatavua ja tallennustilaa mallista riippuen 16, 32 tai 64 gigatavua. Takana komeilee kahdeksan megapikselin back-illuminated-tekniikkaan perustuva kamera. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa Bluetooth 4.0, WiFi ja HSPA+.

Meizu MX2 perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja Flyme 2.0 -käyttöliittymään.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. eikä tätäkään tulla koskaan näkemään suomalaisissa kaupoissa 🙁

  2. ”…kosketusnäyttöä kiertää sivulla ainoastaan 3,15 millimetriä leveä reunus.”

    Pikku korjaus: reunus ei kierrä (koska ei kulje ympäri), vaan vain reunustaa.

Kommentointi on suljettu!