Nokialta PhotoBeamer-sovellus Lumia 920- ja Lumia 820 -puhelimille: kuvat jakoon helposti

Lumia 920– ja Lumia 820 -puhelinten omistajat pääsevät nauttimaan uudesta PhotoBeamer-sovelluksesta, jonka Nokia on vastikään julkaissut uuden sukupolven Lumia-laitteilleen. Sen kehityksestä vastaa kesäkuussa Nokian omistukseen siirtyneen Scaladon David Fredh, jonka mukaan uuden sovelluksen ideana on tehdä kuvien jakamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa.

PhotoBeamer on mielenkiintoinen ja ennen kaikkea helppokäyttöinen sovellus, jolla puhelimen kuvat voi jakaa periaatteessa jokaiseen nykyaikaisella verkkoselaimella varustettuun laitteeseen. Allekirjoittanut kokeili palvelua tietokoneella ja iPhone 5:llä. Molemmat toimivat hyvin.

Kuvien jakaminen esimerkiksi omasta Lumia 920:sta onnistuu avaamalla PhotoBeamer-sovellus, joka ohjaa käyttäjän suoraan puhelimeen tallennettuihin kuviin, joista käyttäjä valitsee haluamansa. Tämän jälkeen sovellus käynnistää kameran, jolla skannataan osoitteesta photobeamer.com löytyvä QR-koodi esimerkiksi tietokoneen näytöltä. Näin kuvat ilmestyvät automaattisesti tietokoneelle ja niitä voi helposti selata puhelimen kautta.

Ilmaiseksi ladattava sovellus löytyy tutusti suoraan Windows Phonen kaupasta.

Lähde: Nokia Conversations

12 kommenttia

 1. Eipä taida ollakaan vielä ladattavissa w kaupasta.

  1. Kokeile jutussa olevaa linkkiä suoraan puhelimella tai skannaa lähde-linkistä löytyvä QR-koodi puhelimella. Pitäisi löytyä. 🙂

 2. Hieno sovellus ja erittäin yksinkertainen käyttää koska ei tarvita mitään yhteydenmuodostuksia sen enempää ja toimii joka laitteella.

  Kannattaa kokeilla. Toimii periaatteessa samalla tavalla kuin jo vanhoista Lumioista tuttu Nokian DLNA jakosovellus.

  1. Jep. Yllättävän näppärä sovellus! 🙂

 3. Toimiiko tämä ensimmäisen sukupolven Lumioilla? Mm. 800 ja 900.

  1. Ei toimi vielä. WP7.5/7.8 versio on kuulemma tulossa myöhemmin.

 4. asiasta toiseen, millä aikataululla lumia820 on tulossa suomeen?

 5. Jännä, ei löydy oman Lumia 920:n storesta ja suoralla linkillä ei salli asentaa (language: english, region: Finland)

Kommentointi on suljettu!