Google päivitti YouTube-sovelluksensa iPadille ja iPhone 5:lle

Apple poisti iPhonen alkuajoista mukana olleen YouTube-sovelluksensa iOS-mobiililaitteista kuutospäivityksessä. Ei mennyt kauaa, kun Google toi jo oman versionsa YouTubesta iOS:lle, mutta aavistuksen keskeneräisenä versiona. Sitä ei oltu nimittäin optimoitu uuden iPhone 5:n suuremmalle näytölle tai iPadille. Nyt tilanne on korjattu.

Tuore versio osaa siis hyödyntää iPhone 5:n neljän tuuman näyttöä ja sisältää erikseen suunnitellun käyttöliittymän iPadille. Se osaa myös suoratoistaa videoita AirPlay-ominaisuuden kautta. Pienempinä parannuksina ohjelma mahdollistaa soittolistojen muokkaamisen ja linkkien klikkaamisen videoiden kuvauksista.

Uuden YouTube-sovelluksen voi ladata laitteeseensa App Storesta.

2 kommenttia

  1. No kyllä se kestikin. Kovasti suitsutetaan että on 800000 appsia, mutta sitten puuttuu aivan keskeisiä sovelluksia.

    1. Kesti? Aika nopeastihan se tuli, n. 2kk siitä kun iOS6 julkaistiin. Eikai tuollaista sovellusta ihan tyhjästä nyhjästä, varsinkin kun puhutaan näin laajassa mittakaavassa olevasta sovelluksesta millä on miljoonia ja miljoonia käyttäjiä.

      Mun mielestä toi tuli aika nopsaa, en kyllä osannut sitä vielä odottaa.

Kommentointi on suljettu!