Samsung aloitti Android 4.1.2 -päivityksen jakelun Galaxy S III:lle

Maailmalta kuuluvien tietojen mukaan Samsung on käynnistänyt Android 4.1.2 -päivityksen jakelun suositulle Galaxy S III -puhelimelleen. Kyseessä on merkittävä päivitys, joka sisältää uuden alustaversion lisäksi myös paljon muita parannuksia. Tuttuun tapaan päivityksen jakelu laajenee asteittain eri mallivarianteille, joten sen saatavuus ei heti alussa kata kaikkia laitteita.

Yhtenä keskeisimmistä uudistuksista päivitys tuo puhelimeen Galaxy Note II:sta tutun Multi View -moniajon, joka mahdollistaa kahden sovelluksen ajamisen samaan aikaan yhdessä näkymässä. Lisäksi mukana on uudistunut Galleria-sovellus sekä Paper Artist– ja Group Gast -ohjelmat. Parannuksia on luvassa myös tilavalikkoon ja näytön asennon säätöön, joka toimii nyt käyttäjän silmiä tarkkaillen.

Android 4.1.2 -päivityksen asentaminen onnistuu sekä tietokoneella KIES-ohjelmalla tai suoraan puhelimen omalla päivitystyökalulla verkon yli.

Lähde: SamMobile

10 kommenttia

 1. No jopas 🙂 Aivan mahtavaa. Tuo multiview on jotain todella hienoa. Markkinoiden ykkösluuri!

 2. Hmm..Mitenhän tuo asennetaan? Puhelimen päivitysohjelmalla tulee eioota ja samaa antaa myös Kies.

  1. Jos OTA:a ei näy ja Kiesissäkään ei näy, niin sitten odotellaan. Päivitykset tulevat aaltoina.

 3. Ei se vielä taida olla jaossa kuin Puolassa. Minkähän takia ne tulee Puolaan ekana?

 4. Hyvä, että edes jouluksi 😀 Samsung Galaxy Nexuksessa se on ollut jo monta kuukautta :D!

  1. Nexus taitaa sisältää 4.2. Mutta ei siinä näitä Samsungin omia kikkailuita ole. Ei tässä toistaseks osaa kaivata S3:een kuin Photosphereä..

 5. Tämän päivityksen jälkeen S3:lle ei löydy vastustajaa ominaisuuksien puolesta yhdeltäkään valmistajalta. Note 2 ja S3 tämän hetken monipuolisimmat älyluurit. Go Samsung!

  1. Hitsi kun sais WP:hen edes jonkun näistä ominaisuuksista niin vois kuvitella jonkin näköistä tulevaisuutta Nokialle 😉

 6. Onko 4.1.2 versiossa virransäästöä pystytty entisestään parantamaan/kehittämään verrattuna 4.1.1 versioon???.

 7. Virransäästöä ja kulutuksen säästöä siis. 🙂

Kommentointi on suljettu!