Teräväpiirtopuhelin saapuu Eurooppaan: HTC Butterfly

Taiwanilainen HTC on kaikessa hiljaisuudessa lisännyt verkkosivustolleen uuden puhelinmallin, joka on odotettu globaaleille markkinoille suunnattu versio Japaniin J Butterfly– ja Yhdysvaltoihin Droid DNA -nimillä julkaistusta laitteesta. Euroopassa ja muilla markkinoilla uutuus tunnetaan nimellä HTC Butterfly.

HTC Butterflyn virstanpylväs on viiden tuuman Super LCD 3 -kosketusnäyttö, joka kykenee 1920 x 1080 pikselin tarkkuuteen. Sisällä jyskyttää 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia on tarjolla kahden gigatavun verran. Sisäistä tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja laite tukee microSD-muistikortteja aina 32 gigatavuun asti.

Puhelimen takana paistattelee kahdeksan megapikselin kamera LED-salamalla (BSI, F2.0, 28mm linssi). Edessä komeilee 2,1 megapikselin kamera, joka taipuu 1080p-tason videoneuvotteluihin. Butterflyn muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, Bluetooth 4.0, WiFi, A-GPS, GLONASS ja 2020 milliampeerin akku.

Uutuus perustuu Androidiin, mutta sen tarkka versionumero on vielä pienoinen kysymysmerkki. Mitä ilmeisimmin laitteessa pyörii sisarmallien tavoin Android 4.1 Jelly Bean. Virallisen lehdistötiedotteen puuttuessa myöskin puhelimen saatavuus- ja hintatiedot ovat vielä pimennossa.

Lähde: BGR

3 kommenttia

  1. Paremminkin ”täysteräväpiirtopuhelin”.

    Myös nykyiset 720p tarkkuuteen näytöllään yltävät mallit ovat teräväpiirtopuhelimia 🙂

  2. On kyllä todella tyylikkään näköinen noissa kuvissa! Näyttö aivan reunoihin asti ja nuorekas punaraita kyljissä. Täyttyy tsekata ehdottomasti kun tulee kauppoihin.

Kommentointi on suljettu!