Uudet Angry Birds -pelit nyt ladattavissa myös Windows Phone 7.5 -puhelimiin

Uudet, avaruusmaisemiin sijoittuvat Angry Birds -sarjan pelit ovat nyt ladattavissa myös hieman vanhemmille Windows Phone -puhelimille. Kuukausi sitten Windows Phone 8 -alustalle saapuneista Angry Birds Space– ja Angry Birds Star Wars -peleistä on julkaistu Windows Phone 7.5:lle yhteensopiva versio. Ne voi näin ollen ladata muun muassa Lumia 710-, Lumia 800– ja Lumia 900 -puhelimiin. Hintaa peleillä on 0,99 euroa.

Rovion uusimmat Angry Birds -sarjan jäsenet ovat jatkaneet edeltäjiensä menestyksen tiellä. Ne roikkuvat tasaisen varmasti mobiilisovelluskauppojen suosituimpien pelien kärkikahinoissa. Peleille löytyy näin varmasti tilausta myös Windows Phone 7.5 -puhelinten käyttäjistä.

Ikävä kyllä Windows Phone 7.5:lle julkaistut versiot peleistä eivät tue Xbox Live -palvelua, joten tuloksiaan ei pääse vertailemaan muiden pelaajien kanssa. Suorat latauslinkit peleihin löydät alta.

Angry Birds Space: WP7 / WP8
Angry Birds Star Wars WP7 / WP8

Lähde: wpcentral

23 kommenttia

 1. On hinta mikä tahansa vaikka yksi sentti niin ei sitä noin vain ladata….

  Pitää siirtää rahoja sinne, jota en ainakaan itse jaksa tehdä.

  Halvat hinnat ei houkuttele yhtään, koska androidissa nuo ovat ilmaisia.

  1. Eiköhän se kuule hoidu niin että yhdistää luottokortiin MS-tiliin ja saen jälkeen voi ostella niin monta kertaa kun huvittaa.

   1. Teille, jotka ette näytä asiasta tietävän, niin kaikki Marketplace-ostokset maksetaan puhelinlaskun yhteydessä.
    Eli sen sovelluksen hinta tulee sitten lisänä puhelinlaskussa.

    1. Minulta ainakin ostokset veloitetaan suoraan pankkitililtä. Ei niitä pakko ole puhelinlaskuun lisätä.

 2. Vihdoinkin! 😀 Android versiot on täynnä mainospaskaa ja mieluusti maksan Roviolle yhden hikisen euron näistä mahtavista peleistä!

  1. Hyvä, että Rovio ei ole ryhtynyt ahneeksi näiden kanssa. Sama yhden euron mainosvapaa hinta kuin muillakin järjestelmillä. (Tuossa Androidin ilmaisessa versiossa mainokset muuten voi kiertää ottamalla verkon pois päältä pelaamisen ajaksi.) Tietysti kaiken maailman super-kotkat ja lisätasot maksavat aina näissä Rovion uutuuksissa, silti nämä on mielestäni halpaa hupia.

   1. Ei minulla tule mainoksia AB:n android ilmaisversiohin vaikka olis verkko päälläkin 😉
    Se on hienoa kun luuriaan saa säätää melkein miten vaan, jos vain haluaa.

 3. Loistavaa! Tätä on odotettu! Kiitos, Rovio! 🙂

 4. Kuuluuko nuo niihin 200 sovellukseen, jotka Stephen Elopin mukaan on tarpeellisia ihmisille? Muuthan oli tarpeettomia.
  (vitsi vitsi, hyvä että tuli WP:lle. Läpi pelattu molemmat, joten laatukamaahan nuo on.)

 5. Kiva juttu 🙂 latasinkin jo itselleni ab star warsin, toivottavasti näihin tulis päivityksiäkin ku mihinkään ei näytä päivityksiä wp:ssä tulevan :/ ihmettelen sitäkin facebook sovellusta joka on aivan onneton eikä siihen saada mitään päivitystä 🙁

  1. Päivitysten tuleminen WP:lle riippuu varmaan siitä, minkälainen sopimus Roviolla Nokian kanssa näistä on. Toisinsanoen maksaako Nokia myös updaten toimittamisesta vai ei.

   1. Jotenkin veikkaan, että päivitykset jäävät melko vähiin, mutta loistavaa viihdettä tämä silti on. 🙂

 6. Pystyykö marketplace sovelluksia maksamaan myös puhelinlaskuun?? Itsellä lumia 800 ja operaattorina telefinland. Elisa/saunalahdellahan tämä palvelu on jo käytössä mutta onnistuuko muka telefinlandilla? Ainakin omalla kohdallani ainoa vaihtoehto olisi luottokortin lisääminen, mutta sitähän minulla ei ole 🙁 Mutta hyvä että pelit tulivat vihdoin myös vanhempiin malleihin!!

  1. Marketplace ehdottaa maksaessa puhelinlaskua. Itselläni Lumia 800:lla on ainakin onnistunut.

   1. Soneran liitymällä ei onnistu kuin luottokortilla, näin ainakin mun lumia 900 tulee ilmoitus.

    1. Taitaa olla operaattorikohtainen tuo puhelinlaskussa maksaminen

 7. Mahtavaa! Kiitos paljon Rovio! Loistavaa viihdettä puolison kanssa 🙂

 8. Mahtavaa. Spacestahan sanottiin, ettei tulisi ollenkaan koskaan ikinä wp 7,5:lle. Mutta kävikin positiivinen yllätys. Miksiköhän se lopulta tulikin?

   1. Haha, no se onkin hyväksyttävä selitys. Tokihan suomen wp 7,5 käyttäjistä jokunen euro Roviolle napsahtaa, ja ehkäpä käyttistä jossain muuallakin pienessä marginaalissa käytetään.

    1. Veikkaisin, että Microsoft ja/tai Nokia on hiukan myös maksanut, jotta peli saadaan ”vanhenevalle” käyttikselle

Kommentointi on suljettu!