Videolla: Premium Suite tuo paljon uutta Galaxy S III:lle

Samsung valmistelee Premium Suite -nimellä tunnettavaa päivityspakettia suositulle Galaxy S III -puhelimelleen. Luvassa on erittäin mittava päivitys, joka sisältää paljon uusia ominaisuuksia ja sovelluksia korealaisvalmistajan lippulaivalle. Mukana on muun muassa Galaxy Note II:sta tuttuja toiminnallisuuksia, joista päästään jatkossa nauttimaan myös Galaxy S III:lla.

Korealaisvalmistaja on julkaissut kaksi kattavaa videopätkää, joissa se esittelee Premium Suiten sisältöä. Päivitys laajentaa Galaxy S III:n älyominaisuuksia, jotka pyrkivät seuraamaan käyttäjän toimia ja mukauttamaan puhelimen niiden mukaan. Esimerkiksi liitettäessä kuulokkeet puhelimeen avautuu musiikkisoitin automaattisesti.

Tehokkuutta parantavana ominaisuutena on Multi Window. Se mahdollistaa kahden sovelluksen ajamisen samassa näkymässä yhtä aikaa. Kameran toiminnallisuuksia parannettaan hämäriin olosuhteisiin suunnatulla kuvaustilalla sekä Best Face -ominaisuudella, joka tallentaa viiden kuvan sarjan, joista käyttäjä voi valita jokaisen henkilön kohdalle parhaiten onnistuneen kasvokuvan. Sisältääpä paketti myös mahdollisuuden tuoda ystävien Facebook-päivitykset suoraan lukitusruudulle. Lisää uudistuksista jutun loppuun liitetyillä videoilla.

Lähde: e’s PhoneBlog

15 kommenttia

 1. Tuo kuulokejuttu on tosi kätevä, mutta itse käytän kuulokkeita melkein enemmän videoita katsellessa, joten sitten pitää tulla ain apois musiikkisoittimesta ja tämä hidastaa käyttöä. S

  1. Älä Eemeli suotta harmittele. Tuo kuulokejuttu on ominaisuus jonka voi poistaa käytöstä halutessaan. Todennäköisesti avattavan sovelluksen voi myös määritellä mikäli ominaisuus on käytössä, eiköhän Spotify ole jo suositumpi ’soitin’ kuin luurin oma musiikkisoitin.

 2. Ainut mitä mulle jäi tästä mieleen oli, että aika uskomatonta valikkohelvettiä.

  1. Onko tämä nyt sitä muokattavuutta? ;D

   1. Eikös muuten Nokian Symbian puhelimia syytetty juuri tästä valikkohelvetistä jne? Nyt se onkin sitten ihan Ok? 😀

 3. ”Valmistelee”? Eikö tämä nyt siis ole sama asia kuin 4.1.2 joka on jo jaossa ainakin jossain päin palloa? Mikä ihmeen Premium Suite…

  1. Tätä mäkin oon vähän ihmetelly. Digitoday vielä sekoili jotain 4.2:sta.

 4. Premium Suitessa voi olla enemmän sisältöpalveluita/ominaisuuksia ja sitten kameran ominaisuuksia (hämäräkuvaukseen liittyen,kuvanvakain) jne!.

 5. Kateellisten panettelua, kun symbian oli mitä oli, itsekin sen kokeneena. Upeaa, että toiset valmistajat panostavat käyttöjärjestelmään näinkin voimakkaasti, aivan kuten Samsung tekee.

 6. Itse asensin eilen Odinilla Puolaversion. Aivan loistava päivitys!!! Loppujen lopuksi pikkujuttuja, mutta viihdyttäviä. Esim. kun ennen makoili sängyllä kyljellään ja yritti katsoa uutisotsikoita, niin eihän siitä tullut mitään kun luuri pyöritteli näyttöä kokoajan. Nyt luuri havaitsee että pää on kenossa, niin myös näytöllä teksti pysyy kenossa. 🙂 Yksi mukava juttu minkä myös huomasin oli että leffoista ja videoista pystyy näppäämään kuvia kesken toiston. Mitään ”tärkeitä” korjauksia, kuten esim. akunkeston parannuksia en huomannut, ainakaan vielä, mutta eiköhän tuossa päivityksessä ole mukana muutakin kuin vain hupijuttuja. Lisää tällaisia…

 7. Muutaman päivän tätä räplänny ja mukavia juttuja tosiaan. Kiva että saa vanhaan kapulaan uusia ominaisuuksia. Sivukaveri tosiaan tuo uuden työpöydän kuulokkeet liitettäessä, mihin voi laittaa soittimet ja pelit ja vehkeet. Siis vähentää klikkailua ym. Näytönkääntöä seurataan kameralla, hyvä. Ja todellakin moni-ikkuna on lyömätön. Mainiot suomennokset 🙂

Kommentointi on suljettu!