Nexus 4 Suomeen ensi viikolla

Niin sanotun puhtaan ja aidon Android-kokemuksen varaan vannoville on luvassa iloisia uutisia. Googlen ja LG:n Nexus 4:n ensimmäinen toimituserä saapuu Suomeen nimittäin viikolla 51. Hyvin rajallinen erä menee pitkälti ennakkotilaajille, mutta saatavuuden pitäisi parantua tammikuun aikana uusien toimituserien myötä.

LG:llä on ollut suuri ilo olla mukana kehittämässä viimeisintä Nexus-mallia”, sanoi LG Electronics Mobile Communications Companyn pääjohtaja Tri Jong-Seok Park. ”Käyttäjät arvostavat varmasti muotoilun ja toimivuuden täydellistä tasapainoa sekä viimeisimmän sukupolven Android -käyttöjärjestelmää.”

Nexus 4 pohjautuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 1,5 gigahertsin Snapdrangon S4 -neliydinpiirisarjaan. Puhelimesta löytyy kaksi gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 4,7 tuuman True HD IPS Plus -kosketusnäyttö (1280 x 768), kahdeksan megapikselin kamera ja 2100 milliampeerin akku.

Puhelin on kooltaan 133,9 x 68,7 x 9,1 millimetriä ja se painaa 139 grammaa.

Uutuuden verollinen suositushinta Suomessa on 579 euroa.

10 kommenttia

 1. Tulee varmaan myymään.
  Itseäni hiukan yllätti LG:n valinta valmistajaksi.

  1. Hyvää asiassa on, ettei LG pääse koheltamaan softapuolta.

 2. Kiva hinta Suomessa kun vertaa jenkkien Play Storen hintaan. Amazonissa tuo onkin samaa luokkaa.

  1. On kyllä tosiaan melkoinen ero hinnassa. Suomeen 580€, Amerikkaan 300$ ilman sopimusta.

   Laite vaikuttaa erittäin hyvältä, ja ostaisinkin sen ehdottomasti 300-400 dollarilla, mutta kuudensadan euron hintaan taitaa kuitenkin jäädä kaupan hyllylle.

   ”From $299
   Unlocked and contract free
   Purchase Nexus 4 directly from Google Play, with no carrier commitment or contract.” – http://www.google.com/nexus/4/

   1. Noilla Play Storen hinnoilla tulis ostettua varmaan nexus 10:kin, kun sen ja nexus 4:n sais suunnilleen samalla hinnalla kun täällä ton pelkän 4:n.

 3. Wau mitä ihmettä sille hinnalle kävi? Ilman suomivedätystä kiinnostava laite.

 4. Mitähän V-tä juuri tapahtui?

  1) Myy laitetta hintaan x
  2) Myy laitetta Suomessa hintaan 2,5x
  3) ?
  4) Profittia niin maan perkuleesti. (no varmaan tolla kertoimella.)

  Nyt joku vetää välistä aika tavalla kyllä… Ikävä kyllä tolla hintaa jää varmasti hyllylle, kun ei edes operaattorit lähde kytkyllä myymään. 🙁

  1. Periaatteessahan Play-kaupasta ostettu Nexus 4 on suureksi osaksi Googlen maksama (jotta operaattoreiden halpoihin puhelimiin tottuneilla amerikkalasilla olisi varaa siihen). Muuallahan puhelin ei sitten mene Googlen kautta, vaan sitä myy LG. Niinpä Nexus 4 maksaa saman verran kuin muut vastaavat high-end -laitteet.

   1. Ei se ihan noin mene. Puhelinhan on myynnissä euroopassakin ainakin Saksassa ja Britanniassa. Hinta-arvioiden mukaan tuo 300 dollaria on suunnilleen älypuhelimen hinta elikkä Google vaan myy tuota nollakatteella. Välikäsiähän tuossa ei ole nostamassa puhelimen hintaa toisinkuin muissa laitteissa.

 5. Tämän hankinta täytyy laitaa harkintaan. Oon tässä jo jonki aikaa miettiny hyvän 2puhelimen ostoa. Ja tää vois kyl olla mielen kiintoinen kakkos luuri

Kommentointi on suljettu!