Virallinen Google Maps -sovellus saatavilla vihdoin iPhonelle

Googlen karttapalveluun luottavat voivat nyt iloita, sillä virallinen Google Maps -sovellus on rantautunut Applen iPhonelle. Se löytyy ilmaiseksi App Storesta.

Google Mapsiä voidaan hyvin kutsua eräänlaiseksi mobiililaitteiden karttapalvelustandardiksi. Useat huokaisevat varmastikin helpotuksesta, ettei Apple päätynyt hylkimään Googlen sovellusta yhtiöiden kilpailutilanteen takia. Kyseessä on monille tärkeä palvelu, jonka selvästi myös Apple ymmärtää.

Hakukonejätti on panostanut laajasti karttapalvelunsa iOS-versioon, joka näkyy yksinkertaisessa ja tyylikkäässä käyttöliittymässä sekä ominaisuuksissa. Sovellus on rakennettu vektoripohjaisia karttoja hyödyntämällä, joka lyhentää latausaikoja ja tekee alueiden tutkimisesta sulavampaa. Perinteisen karttanäkymän lisäksi mukana ovat satelliittikartat sekä katunäkymä, joka mahdollistaa kaupunkeihin tutustumisen suoraan katutasolta aitojen kuvien kautta.

Uusi sovellus murtaa Androidin yksinoikeuden Googlen ääniohjaavaan navigointiin. Nyt siitä pääsevät nauttimaan myös iPhone-omistajat. Palvelu toimii Suomessa ja tarjoaa suomenkielisen ääniopastuksen.

Lähde: Google

2 kommenttia

  1. Vetää Nokia Karttoja kuokkaan appstoressa aika tylysti.

  2. Mistä tuon kielen saa vaihdettua suomeen? OS kieli on englanti ja sitä en halua vaihtaa.

Kommentointi on suljettu!