Natiivi Facebook-sovellus nyt myös Androidille, tuplaa nopeuden

Vihdoin! Elokuussa Facebookin iOS-sovellus siirtyi käyttämään alustan natiiveja koodimenetelmiä verkkotekniikoiden sijaan ja nyt saman muutoksen on kokenut Android-alustalle suunnattu versio Facebookista. Uuden version, Facebook for Android 2.0:n, tärkein anti on ehdottomasti nopeampi ja sulavampi käyttökokemus. Jatkossa tilapäivityksien ja kuvien selaaminen sekä sovelluksen avaaminen sujuvat aiempaa sulavammin. Virallisen tiedon mukaan uusi sovellus on edeltäjäänsä nähden kaksi kertaa nopeampia.

Uudessa versiossa on keskitytty erityisesti käynnistysnopeuteen. Natiivilla koodilla on nyt rakennettu etusivu ja aikajanat, joiden myötä perustoimintojen suorittaminen on saumattomampaa. Kommentointia on helpotettu ja kuvien katselu onnistuu aikaisempaa paremmin.

Facebookin uudistunut Android-sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta.

Lähde: Phone Arena

5 kommenttia

  1. Oho! Nopeutti huomattavasti Facebookia! Ennen tuli esimerkiksi useasti ilmoitus ”Kuvaa ei voi ladata juuri nyt” kun yritti katsoa jotain kuvaa. Nyt ne aukeavat todella sulavasti ja nopeasti! Kyllä on näin nopeasti kokeiltuna todella hyvä! Kiitos!

  2. Onkohan tämä natiivi FB-softa tulossa myös WP:lle?

Kommentointi on suljettu!