PhotoBeamer nyt saatavilla Nokian ensimmäisen sukupolven Lumioille

Muutama viikko sitten julkaistu PhotoBeamer-sovellus on nyt yhteensopiva myös Windows Phone 7.5 -pohjaisten Lumia-mallien kanssa. Alkujaan sovelluksen käyttö vaati uuden sukupolven laitteen, eli Lumia 920:n tai Lumia 820:n. Nyt sen voi kuitenkin ladata myös Lumia 510-, Lumia 610-, Lumia 710-, Lumia 800– ja Lumia 900 -puhelimiin ilmaiseksi Windows Phone -kaupasta.

Mielenkiintoisen PhotoBeamer-sovelluksen kehityksestä vastaa Scalado-yrityskaupassa Nokialle siirtynyt David Fredh. Sen ideana on tehdä kuvien jakamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa. Tähän on pyritty mielenkiintoisella konseptilla: käyttäjä lukee kohdelaitteen näytöltä QR-koodin, jonka jälkeen kuvat ilmestyvät automaattisesti sen ruudulle. Ominaisuus toimii periaatteessa kaikissa laitteissa, joissa on moderni verkkoselain.

QR-koodi luetaan osoitteesta photobeamer.com, jonne kohdelaitteen verkkoselain tulee osoittaa.

Uusien Windows Phone 8 -pohjaisten Lumia-mallien kanssa yhteensopiva versio sovelluksesta löytyy puolestaan tämän linkin takaa.

Lähde: Nokia Conversations

3 kommenttia

  1. Hienoa, että Nokia jaksaa päivittää sovelluksia vanhempiinkin Lumioihin. 🙂
    Nyt on ollut paljon positiivisia signaaleja: Angry Birdsit ja tämä.
    Näin pidetään käyttäjät tyytyväisenä vaikkei WP 8 tullutkaan.
    Loistavaa Nokia!!!

  2. Hyvä Nokia, näin pidetään asiakkaat tyytyväisinä. 🙂

  3. Todellakin! Nokia on osoittanut halunsa palvella asiakkaitaan tarjoamalla uusia sovelluksia ja tämä on taas yksi huippu-sellainen:o) Hienoa suomi-ruotsi-yhteistyötä:o) Nokia on matkalla menestykseen!!!

Kommentointi on suljettu!