RIM:n tuleva BlackBerry 10 -puhelin vuoti verkkoon kattavan videon kera

Kanadalainen Research In Motion, eli RIM, on luvannut esitellä ensimmäiset uuteen BlackBerry 10 -alustaansa pohjautuvat puhelimet tammikuun lopussa. Tulevasta julkistuksesta saadaan nyt esimakua vietnamilaisen Tinhte.vn:n esittelyvideolla, jossa demotaan tuntematonta BlackBerry-mallia. Sen rinnalla nähdään myös aiemmin RIM:n toimesta kehittäjille jaettu Dev Alpha B -kehittäjälaite sekä iPhone 5.

Puhelimen huhutaan kuuluvan uuteen L-sarjaan, joka lanseerataan BlackBerry 10 -laitteiden yhteydessä. Puhelimen ominaisuuksista ei tiedetä tässä vaiheessa paljoakaan. Lienee kuitenkin selvää, että tehot tulevat vastaamaan markkinoiden nykytasoa moniydinsuorittimineen. RIM:n kehittäjälaitteesta voidaan päätellä sen verran, että kosketusnäytön tarkkuus asettuu todennäköisesti 1280 x 768 pikseliin. Kooltaan näyttö vaikuttaisi videon perusteella olevan reilut neljä tuumaa.

Videolla nähtävä laite ei rakenteellisesti sisällä suurempia yllätyksiä. Useista kilpailijoistaan poiketen kanadalaisvalmistaja vaikuttaisi pitävän kiinni vaihdettavasta akusta. Itse BlackBerry 10 -alusta toimii puhelimessa hyvin sulavasti, joka on luonnollisesti tärkeää.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

    1. Jos tuota BlackBerry-teksiä meinaat, niin minun mielestäni se on todela tyylikkäästi tuotu esille ja ei se muutenkaan ruma ole.

      1. Kyllä, tyylikäs laite. Jotain kummaa vetoa tuossa BB:ssa on.

        1. Tuo on totta.
          Siinä on jotain uutta ja hiukan erilaista.
          Vähän niinkuin kaikkien alustoiden parhaat puolet tuotu yhteen.

  1. Heh Heh! Huomasin, kuinka tottunut olen kännyköiden muotoiluun 😀 Nykyään etupaneeleista tehdään mahdollisimman yksinkertaisia, niin heti pistivät silmään tuon MustanMarjan etupaneelin yksityiskohdat 😀 Ei ehkä hienointa muotoilua mielestäni tuoden mieleen Nokian Asha-sarjan, joka ei ole älypuhelinten kärkeä. Ja uskon, että tuo on MustaMarjan tuote, joka kuuluu vähintään keskisarjaan…

  2. Tuossahan on kopioitu kaikki mahdollisia. Iphone 4 muoto, N9 swipe, Android näytön numerot(alhaalla) jne.. Nyt taitaa olla ideat oikeasti loppu BlackBerryllä

  3. RIM:llä alkaa näyttää paremmalta. Kuluttajamarkkinat on menetetty, mutta yhtiöllä on pohjois-amerikassa vankka suosio enterprice markkinoilla (firmoissa). He ovat investoineet suuria summia BlackBerry alustan sovelluksiin ja niitä ei kirjoiteta uusiksi ihan vähällä. BB10 on hyvä moderni swipe-tyylin käyttis jossa tietoturvaominaisuuden ovat kunnossa. Yritykset kyllä odottavat alkuvuoteen noiden julkaisua.

Kommentointi on suljettu!