Googlen uusi sovellus vie videot iPhonesta YouTubeen vaivattomasti

YouTube Capture -ohjelma on Googlen tuorein lisäys Applen mobiililaitteiden sovellustarjontaan. Yhtiöhän on viimeisten kuukausien aikana hellinyt iOS-käyttäjiä useilla eri sovelluksilla, joista merkittävin lienee Google Maps -karttapalvelu, jota ladattiin kahden ensimmäisen päivän aikana yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Nyt julkaistulla sovelluksella yhtiö haluaa helpottaa videoiden lataamista suosittuun YouTube-palveluun.

Uusi YouTube Capture on erillinen videotallennussovellus, joka on suunniteltu täysin Googlen videopalvelua varten. Sen ajatuksena on tehdä sisällön jakamisesta YouTubeen mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Sovellus sisältää YouTube-kohtaisia muokkausominaisuuksia sekä antaa mahdollisuuden jakaa palveluun ladattavan videon suoraan myös Facebookiin ja Twitteriin. Ja mikä parasta, latautuvat videot YouTubeen itse sovelluksen ollessa taustalla pienennettynä.

Sovellus löytyy perinteiseen tapaan App Storesta. Google aikoo julkaista siitä myöhemmin oman version myös Android-puhelimille.

Lähde: YouTube

2 kommenttia

  1. Toi on iPhonen hyvä puoli 😀

    Lumioihin kanssa!

    1. En usko, että tulee. Google pelkää WP:n alkavaa nousua

Kommentointi on suljettu!