Nokia: Windows Phone 7.8 -päivitys kuluttajalaitteisiin alkuvuodesta

Eilen ehdittiin jo hyppiä innosta, sillä verkkoon levinneiden tietojen mukaan vaikutti siltä, että Nokia ja Microsoft olisivat käynnistäneet Windows Phone 7.8 -päivityksen jakelun Lumia 800 -puhelimelle. Muutamat henkilöt raportoivat jo saaneensa päivityksen puhelimeensa virallisesti Zunen kautta. Tieto oli aivan oikea, mutta ikävä kyllä se koskee vain ja ainoastaan niin sanottuja esituotanto laitteita, joita on useilla toimittajilla ja testaajilla käsissään. Asiasta kertoo Nokia tweakers.net-verkkosivustolle.

Nokian edustajan Stella Jansenin mukaan Nokia päätti reagoida asiaan, koska yhtiö ei halua ihmisten pettyvän ja odottavan päivitystä turhaan. Kuluttajalaitteisiin Windows Phone 7.8 tulee ladattavaksi alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti ensi vuoden alussa. Tarkempi aikataulu selvinnee myöhemmin.

Windows Phone 7.8 sisältämiin uudistuksiin kuuluvat muun muassa monipuolisemmin muokattavissa oleva kotinäkymä, automaattisesti vaihtuvat lukitusruudun Bing-taustakuvat sekä enemmän värivaihtoehtoja tapahtumaruutuihin.

Lähde: WMPowerusers

4 kommenttia

 1. Harmi. 🙁

  Olisin päässyt jo testaamaan, koska perheestä Lumia 800 löytyy.

  Hyvä Nokia, että edes ilmoitatte tästä.

  Kiitti ja kuitti nyt Nokia nousuun siis!

 2. Jotain tämmöistä epäilinkin.
  Hyvää kannattaa odottaa. 🙂

 3. Tietenkin tämä on harmi.
  Nokia teki kuitenkin oikein ilmoittaessaan oikeasta päivityksen julkaisuajankohdasta.

  Vielä joku päivä saamme huomata, että Nokian ongelmat ovat ratkenneet.
  Nokia nousuun!

Kommentointi on suljettu!