Samsungilta keskisarjan Android-puhelin suurella viiden tuuman kosketusnäytöllä

Korealainen Samsung lähestyy mielenkiintoisesta kulmasta älypuhelinmarkkinoita uudella Samsung Galaxy Grand -mallillaan. Suurella viiden tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin ei yritä vetää harteilleen uutta lippulaivamallin viittaa, vaan pyrkii tuomaan kookkaan ruudun keskisarjan laitteeseen.

Galaxy S III:n muotoja noudattelevan uutuuden viiden tuuman näyttöpaneeli on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Se rakentuu TFT LCD -tekniikan ympärille ja tarjoaa valmistajan mukaan hyvät katseluominaisuudet. Puhelin on kooltaan 143,5 x 76,9 x 9,6 millimetriä ja se painaa 162 grammaa.

Samsung Galaxy Grand pohjaa Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmään ja 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen. Sen kahdeksan gigatavun sisäistä tallennustilaa on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla. RAM-käyttömuistia uutuudesta löytyy gigatavun verran. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa HSPA+, Bluetooth 4.0, WiFi, A-GPS ja GLONASS. Virtaa sille antaa 2100 milliampeerin akku.

Korealaisvalmistaja ei paljastanut vielä laitteen saatavuus- tai hintatietoja. Galaxy Grand tulee joka tapauksessa myyntiin kahtena versiona: perusmallina sekä Dual-SIM-varianttina.

Lähde: Samsung Tomorrow

8 kommenttia

  1. Auts! Näytön tarkkuus on kyllä todella huono 🙁 Pienemmisäkin näytöissä tuo resoluutio on epätarkka…

  2. Aivan säälittävä resoluutio tuon kokoiselle näytölle.

  3. Nyt kun tarjolle tulee spekseiltään keskikertainen malli isolla näytöllä, niin koskakohan joku Android-valmistaja julkaisee spekseiltään huippuluurin keskikertaisen kokoisella näytöllä?

  4. Öö köyhän miehen Note tosta tulee mieleen. Jotenki vaikuttaa turhalta. Mut onhan se hyvä et tarjotaa karvalakki luuria isolla näytöllä. Hintaa tolle ei vaan sais jäädä paljo paskaakaan. Varsinki kun näyttö on mitä on.

  5. sampalta tuntuu tupsahtelevan näitä aika ”laimeita” ja ”tylsiä” puhelimia markkinoille kuin nokusulla pahimassa ripulissa..

    1. Samsungilla on nyt sama asema, kuin Nokialla muutama vuosi sitten. Lisäksi suoltaa samanlailla toisistaan todella vähän erottuvia puhelimia todella paljon.

  6. 45 eri Galaxya (+Notet) ja niistä eri maihin räätälöidyt versiot päälle. Kun kaikki ovat kosketusnäytöllisiä älypuhelimia ja muotoilukieli kuluttajaa aliarvioivaa kloonimassaa, voidaan puhua pahemmasta kuin Nokiasta. Nokian paletti on aina ollut erittäin laaja, mutta puhelimia on ollut monenlaisia. Samsungilla taasen heitetään vaikka esimerkiksi S-sarja ennen uusinta S3.. S, S2, S+, S Advance.. Kuka edes tietää eroja joillain Pocket, Y, Gio, 3, 5, Mini, Mini 2?

Kommentointi on suljettu!