Julkistamaton Nokia Lumia 825 vuoti verkkoon

Kiinasta leviää uusia Lumia-huhuja. Verkkoon on vuotanut kuvia vielä julkistamattomasta Nokia Lumia -mallista, joka huhujen mukaan kantaa virallisesti nimeä Lumia 825. Puhelinta povataan ainakin Kiinan markkinoille, jossa sen uskotaan debytoivan helmikuussa. Laite perustuu Windows Phone 8 -alustaan.

Nokian mallikäytäntöä mukaillen uutuus tulisi sijoittumaan aavistuksen Lumia 820 -mallia ylemmälle tasolle. Merkittävimpänä erona on parempi PureMotion HD+ -kosketusnäyttö. Se on sama, jota Nokia käyttää Lumia 920 -lippulaivassaan. Kooltaan näyttö on Lumia 825:ssä 4,3 tuumaa.

Puhelimen suorituskyvystä huolehtii jo tutuksi tullut 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla sekä LED-kaksoissalamalla. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 16 gigatavun verran.

Lähde: WMPowerusers

6 kommenttia

  1. Epäilen, että Kiinan markkinoille tarkoitettu versio Lumia 820:sta

  2. Jos tuosta vuodosta halutaan ”penaltia” jakaa niin sen estämiseksi olisi kannattanut piilottaa takakannessa olevat sarjanumerot. 😀

  3. Taitaa olla sama paska kamera kun Lumia 900:ni. Outoa että tommonen kamera laitetaan niinkin edistyneeseen luuriin.

  4. Näyttäisi Nokia keskittyvän enään suorakaiteen muotoisiin luureihin. Ennen oli paljon mielenkiintoisempaa, kun Nokia julkaisi uusia luurejaan. Ne kun saattoivat olla minkä näköisiä ja muotoisia tahansa.

Kommentointi on suljettu!