MobiiliBlogin videolla: ensikatsaus Nokia Lumia 820:aan

Posti toi tänään paketin, josta paljastui mieluinen yllätys: punainen Nokia Lumia 820. Puhelin oli heti saatava käsittelyyn ja niinpä laitteesta on nyt tarjolla MobiiliBlogissa jo lyhyt ensikatsaus videon muodossa.

Nokia Lumia 820 on Windows Phone 8 -pohjainen puhelin, jonka myynti Suomessa käynnistyy 10. tammikuuta. Se tarjoaa 800 x 480 pikseliin kykenevän 4,3 tuuman kosketusnäytön, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen ja kahdeksan megapikselin kameran. Puhelimen kuoret ovat vaihdettavaa mallia. Suomessa laitetta myydään punaisena, keltaisena, valkoisena ja mustana. Uutuuden muihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa NFC, LTE, microSD-muistikorttipaikka ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.

Kooltaan Lumia 820 on 123,8 x 68,5 x 9,9 millimetriä ja se painaa 160 grammaa. Sen suositushinta Suomessa on 505 euroa, mutta lopullinen myyntihinta jäänee alle 500 euron.

6 kommenttia

  1. Asiantunteva ja asiallinen video. Hyvin toteutettu ja laadukaskin. 🙂

  2. Eikö NFC ole saatavilla vain lisävarustekiuoren avulla?

  3. NFC on kyllä mukana, langaton lataus taas vaatii sen erillisen kuoren.

  4. NFC on mukana tulevassa kuoressa, mutta ei puhelimessa itsessään

Kommentointi on suljettu!