Nokia aloitti päivityksen jakelun uusille Lumioilleen Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Ensimmäisen ohjelmistopäivityksen jakelu Lumia 820– ja Lumia 920 -puhelimille on käynnistynyt, kertoo Nokia blogissaan. Sen saatavuus rajoittuu alussa vain Yhdysvaltoihin ja Kanadaan AT&T– ja Roger-operaattorin asiakkaille. Muu maailma saa saman päivityksen vasta ensi vuoden helmikuussa.

Paketti parantaa Bluetooth-yhteyden toimintaa sekä hienosäätää laitteiden käynnistymistä. Odotettuna uudistuksena se sisältää mahdollisuuden tallentaa viestiluonnoksia. Mukana on myös muita parannuksia viestikokemusta kohentamaan. Päivityksen sanotaan sisältävän myös yleisiä korjauksia alustaan, suorituskykyyn sekä virrankulutukseen.

Merkittävimpänä korjauksena päivitys sisältää kameraan liittyviä parannuksia. Niiden pitäisi edistää kameran toimintaa erityisesti niin sanotuissa normaaleissa valaistusolosuhteissa, jotka ovat osoittautuneet ajoittain haasteellisiksi muuten niin loistavan Lumia 920:n kameralle.

Lähde: Nokia Conversations

7 kommenttia

 1. Helmikuussa? Tämä taitaa olla viimeinen niitti meikäläiselle, saa riittää tämä Nokia-p*ska. Jos tällä kaatuilevalla suttukameranitkunatkulla pitää vielä kärvistellä pari kuukautta lisää, kun kuukauteen ei ole kännykässä käytänössä kameraa ollut, niin eihän tässä ole mitään järkeä. Nokian osakkeella voi pyyhkiä…

  1. Vai niin. Mahtaako sulla edes olla ko. luuria?
   Minulla on ja on toiminut täysin moitteitta. Kameralla otan kuvia päivittäin niin valoisaan kuin pimeäänkin aikaan. Loistava laite tämä Nokia Lumia 920.

   Päivityksen toki otan vastaan heti kun mahdollista ja mieluusti enemmin kuin myöhemmin. Varmana pidän kuitenkin ettei päivitystä muilta pihtailla. Siinä ei vaan olisi mitään järkeä! Kenties operaattorikustomoinnit tms hidasteena?

   1. Kyllä aikalailla tuolla mediassa näkyny WP8 buuttailut ja kameran ongelmat on ihan jokaisessa testissäkin huomattu, Nokialasit päässä tietysti kaikki on hyvää ja ihanaa. Hivenen kiireellä jouduttiin taas WP tuomaan markkinoille ja se näkyy.
    Suomessa mitään operaattorikustomointeja ole. Samsung onneksi tuuppaa tännekkin melkeinpä etunenässä laitteiden päivitykset, jenkkiversiot joskus saavat joskus myöhemmin, jos saavat.

 2. Jaa’a, mikäköhän on tämän päätöksen takana? Tuntuisi järjettömältä, että Nokia lisäisi Pohjois-Amerikan myyntiä hemmottelemalla heitä aikaisemmilla päivityksillä…

 3. Kamerassa ei mitään vikaa. Päivityksellä se vain paranee.
  Ihme hätä kaikilla koko ajan.

  1. On siinä se vika, että kun vertaa päivitetyn softan kuviin, niin on kuin olisi vedetty Lumian kameralinssin edestä rasvat pois mikrokuituliinalla…

   Puhelin on premium-hinnoiteltu, kohtelu Nokialta sen sijaan on jotain muuta eurrooppalaisia asiakkaita kohtaan, vaikka täällä maksetaan jenkkimallien alenushinta tuolla 700€ hintalapulla. Jollainhan Nokian on se ale otettava takaisin.

Kommentointi on suljettu!