Kuvina: Samsung Galaxy S III mini

Korealaisen Samsungin Galaxy S III -lippulaivan pikkuvelimalli, Galaxy S III mini, pääsee nyt paistattelemaan koko komeudessaan kameralle. Lokakuussa julkistettu uutuus saapui Suomessa myyntiin marras-joulukuun taitteessa. Sen hinta pyörii Pohjolassa vajaassa 350 eurossa, kun Galaxy S III:sta joutuu helposti pulittamaan yli 450 euroa.

Kädessä Galaxy S III mini tuntuu hyvin isoveljensä kaltaiselta: rakenne on muovinen, mutta hyvin jämäkkä. Ote laitteesta on kuitenkin ainakin allekirjoittaneen mielestä Galaxy S III:sta miellyttävämpi sopusuhtaisempien mittojensa ansiosta. Käsituntumaltaan uutuus on muutoinkin erittäin luonteva, kiitos sulavien ja pyöreiden linjojen.

 

14 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen uutuus. Jos ominaisuudet olisivat samat, kuin alkuperäisessä SGS3:ssa ja käyttis olisi WP8, niin loisto luuri olisi

  1. Huono vaan, että siinä tapauksessa kukaan ei ostaisi tuota puhelinta 😉
   Totuushan on, että Windows Phone ei kiinnosta ketään.

    1. WP8:ssa kun ei ei ole, eikä saa edes puoliakaan niistä ominaisuuksista mitä S3:ssa on.
     ps. Samsungilta pukkaa joululahjaa: 4.1.2 päivitys jaossa S3:lle ja voi pojat. Kyllä on ihan ehdottomasti ominaisuuksilla pumpattu ykkösluuri. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa mihinkään köyhään Lumiaan.

    2. Valitettavasti ei kiinnostaisi. Windows Phonen markkinaosuus on mitätön 2%. Marginaalista nyt ja tulevaisuudessa.

    3. Käyttis voi olla kiinnostava, vaikka markkinaosuus olisikin pieni, tai siitä ei pitäisi.

     Symbian oli todella mielenkiintoinen, vaikka olikin aivan surkea.
     Rim:in käyttis on myös mielenkiintoinen, vaikka en sitä ostaisikaan
     Android on mielenkiintoinen, vaikka vihaankin sitä.
     iOsista pidän ja se on mielenkiintoinen ja kiinnostava, kuten myös WP.

     Käyttis voi olla kiinnostava ja mielenkiintoinen vaikka olisi kuinka alhaalla tahansa.

    4. Se mikä kiinnostaa eniten, ostetaan itselle. Markkinaosuudet kertovat erittäin hyvin ostajien kiinnostuksen.

    5. Kiinnostavuus tarkittaa myös sitä, että seuraat kuseiseen alustaa liittyviä uutisia.
     Jos sinua ei kiinnostaisi pätkääkään jokin alusta, et edes seuraisi mitään, mikä siihen liittyy

 2. Ööhh…. Ruma takakansi ja huono käyttöjärjestelmä.

  Mobiiliblogin mobiiliversio on uudistunut,

  Ennen: Hyppää kommentteihin

  Nyt:

  Loikkaa kommentteihin

  Ja tarkempi grafiikka.

 3. Kyllähän noista sampoista jää mieleen sellanen köyhän miehen luuri. En voi käsittää s3 omistaneena, miten nuo ovat saavutteneet niin suuren suosion.

  1. Mikä siinä sitten niin potki vastaan? Tehokkain laite, monipuolisin alusta, mitä markkinoilta löytyy, hyvä akkukesto näytön kokoon ja laitteen tehoon nähden… Kaikki on tehty paremmin kuin kovimmalla kilpailijalla uusimmassaan ja hinnoittelu paljon alempana.

 4. Eipä nuo ihan köyhän miehen luureja ole, etenkään S3. Äärimmäisen tyylikäs ja sulavalinjainen luuri. Eikä puhelimesta usein katsella sitä takakuorta, vaan etupuolta,joka S3:ssa on komeimpia mitä tämän hetken puhelimissa voi olla. Ja kyllä, olen nähnyt iphonen ja lumia livenä. Btw, S3 maksoi tullessaan 620 euroa, mikä ei mielestäni ole kovin halpa hinta.

 5. Itse mietin samsungin ja nokian välillä. Päätin hommata Lumia 920 puhelimen monesta syystä kuten tuhat kertaa parempi kuva laatu kun samsungista ja i pad ja podit..

 6. Muo ihmetyttää, kaivoin nyt esiin näinkin vanhan jutun, niin vastausta ei varmaan tule. Olisi lauantaina aikomuksena käydö ostamassa se. Mutta mustassapörssissä se maksaa 285e kun taas saunalahden, eli elisan liikkeessä 198 ja saman gigantissa. Onko se vain noissa kahessa tarjouksessa?

Kommentointi on suljettu!