Huawein tulevassa puhelimessa massiivinen 6,1 tuuman kosketusnäyttö

Älypuhelinten ja taulutietokoneiden raja on viimeisen parin vuoden aikana hämärtynyt. Esimerkiksi Samsung on osoittanut Galaxy Note -tuoteperheellään, että reilun viiden tuuman kosketuspaneelin omaaville laitteille on kysyntää. Pian markkinoilta löytyykin laite jokaiseen kokoluokkaan aina kolmesta tuumasta kymmeneen tuumaan asti. Näin ainakin sen jälkeen, kun Huawei on saanut tulevan uutuutensa markkinoille.

Kiinalaisen Huawein laitepuolta johtava Richard Yu on esitellyt ennakkoon tammikuun alussa CES 2013 -messuilla virallistettavaa uutuuspuhelinta. Se edustaa mielenkiintoista kokoluokkaa, sillä laitteen kosketusnäyttö on kooltaan 6,1 tuumaa. Sitä voi viimeistään kutsua älypuhelimen ja tabletin todelliseksi risteytykseksi. Onko kyseessä väliinputoaja vai voisiko tämänkaltaisille tuotteille olla markkinoilla kysyntää?

Alustavien tietojen mukaan Huawei Ascend Mate -nimeä tottelevan uutuuden muita ominaisuuksia ovat 1,8 gigahertsin K3V3-neliydinsuoritin, Android-käyttöjärjestelmä ja 4000 milliampeerin akku. Paksuudeltaan se olisi ainoastaan 9,9 millimetriä.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

  1. Nah… En lähtis ostaa pientä tablettia pieneltä valmistajalta joka käyttää androidia.

    1. Huawei pieni? Kyseessä on Samsungin ja Applen jälkeen maailman kolmanneksi suurin älypuhelin valmistaja.

  2. Note 2 mahtuu mun taskuihin just sopivasti, tuosta ei voi enää samaa sanoa. Puhe-ominaisuuksilla varustettu tabletti tuo on.

  3. Mikähän tarkkuus tuossa on näytössä? Varmaan täys-HD pakostakin. Tyylikkään ohut ratkaisu.

    1. Minkä takia pakostakin Täys-HD? Onhan Samsungun 7″ tableteissakin 1280 x 800.

  4. Jos tuossa olisi Lumia 920 -tyylinen, mahdollisimman pieni kehys, ei koko olisi vielä mahdoton. Pelkkä 6.1″ 1920 x 1080 näyttö ILMAN kehyksiä olisi 13.5cm × 7.6cm.

  5. Tuossa on 1080p-näyttö. Muilla mobiilisivuilla oli speksien joukossa.

Kommentointi on suljettu!