Kuvina: punainen Nokia Lumia 820

Näin joulun alla linssiluteeksi MobiiliBlogin Kuvina-artikkelisarjaan pääsee punainen Nokia Lumia 820. Se on Windows Phone 8 -pohjainen uutuuspuhelin, jonka myynti Suomessa käynnistyy 10. tammikuuta. MobiiliBlogissa käsittelimme uutuutta jo lyhyesti videolla, joka on nähtävissä täältä.

Nokian väririkasta linjaa jatkava Lumia 820 tulee Suomessa saataville kuvissa nähtävän punaisen mallin lisäksi keltaisena, valkoisena sekä mustana. Muodoiltaan hyvin miellyttävän tuntuinen puhelin on erityisen jämäkkä ja kädessä laadukkaan tuntuinen. Laitteen kuoret ovat vaihdettavissa, joten halutessaan puhelimen ilmettä voi helposti muunnella.

Uutuuden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 4,3 tuuman kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, LTE-yhteydet ja NFC. Lumia 820:n suositushinnaksi Nokia on ilmoittanut 505 euroa.

10 kommenttia

 1. Takaa tuo on kyllä erityisen nätti mielestäni 🙂

 2. hyvän näköinen luuri. Itseäni enemmän harmittaa tosin jotkin windowsin ominaisuudet kuten zune, akun heikko kesto ja mikä symbianissa on aina ollut eli puhelimen herätys toimii vaikka virta olisikin poissa. Kaikkea hyvää nokialle, mutta tällä hetkellä ei itselle wintööttiä tule.

  1. Zunea ei uusimman version mukana näe ja akku on omassa 920 kestänyt ihan nätisti arkivuorokauden (3&4g musiikkistream sekä netinkäyttö, vähän videoita, tekstiviestejä, wlanissa kiinni ei juuri koskaan). Opiskelukaveri vaivautui aavistuksen tweakkailemaan taustalla pyöriviä ohjelmia ja on saanut luurinsa kestämään normaalia käyttöä ~3 vuorokautta.

   N900:sta tulleena vaikea käsittää väitteitä huonosta akunkestosta 😀 Sen puhelimen jälkeen kaikissa tuntuu kestävän akku seuraavaan maailmanloppuun saakka

   1. Rupesi kiinnostamaan tuo ”tweakkailu”, voisitko hieman selventää. Villi arvaus, onko kyseessä WP:n ”roottaus”.

    P.s. Nuo kaksi viimeistä lausetta saivat minut hymyilemään, kuulostivat hauskoilta 😀

    1. Paljon se (N900) otti, mutta paljon se myös antoi. RIP! Muistellaan hyvällä.

     Mutta eipä tuo N900 ollut edes omana aikanaan mitenkään erityinen akkusyöppö. Se kesti sen yhden arkipäivän, kuten esim. Motorolan Droid Android 2.1:llään. 4-5pv akunkestot ovat menneisyyttä, vaikka vieläkin kuulee ihmisten ihmettelevän kun akku kuluu puolessatoissa viikossa… 🙂 Merry Christmas kaikille!

   1. Sinä se jaksat tonkia internetin uumenista wp:tä koskevat pahat sanottavat. Lempialustastasi Androidistahan näitä ei löydy :D. Kuka niitä jaksaa tonkia on toinen juttu.

    Yksittäistapauksesta on muutenkin hölmää vedellä yleistyksiä.

 3. Tyylikäs laite, kuten Nokian uusimmat luurit ovat tupanneet olemaan.
  Hienoja kuvia! Iso peukku siitä! 🙂

Kommentointi on suljettu!