Oppo Find 5 Suomeen alkuvuodesta

Kiinalainen Oppo on aikeissa laajentua uusille markkinoille ensi vuoden alussa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, nähdään yhtiön uutuuspuhelin, Find 5, useilla uusilla markkinoilla vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen aikana. Uutuus on saapumassa myös Pohjoismaihin mukaan luettuna Suomi. Asia käy ilmi Oppon Facebookissa julkaisemasta kuvasta.

Laajentuvan saatavuuden lisäksi kiinalaisvalmistaja aikoo tuoda puhelimestaan saataville 16 gigatavun mallin lisäksi 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustetun version. Yhdysvalloissa eri varianttien hinnat ovat 499 ja 569 dollaria. Muiden alueiden hintatietoja ei ole vielä paljastettu.

Oppo Find 5 on viiden tuuman 1080p-kosketusnäytöllä varustettu puhelin, joka pohjautuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Puhelin sisältää 1,5 gigahertsin Qualcomm APQ8064 -neliydinpiirisarjan ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Takana loistaa 13 megapikselin kamera, joka tallentaa videokuvaa huimalla 120 fps:n nopeudella. Löytyypä uutuudesta myös NFC ja 2500 milliampeerin akku.

Lähde: Engadget

13 kommenttia

  1. Aivan loistavaa! Toivottavasti pysyy edullisen hintaisena. 🙂

 1. Hyvä puhelin mutta kiinanpoika valmistajana epäilyttää. Ihan mielenkiintoinen uutuus.

 2. Nyt kun vielä samsungilta tulisi samanlainen ehkä jopa parempikin puhelin niin kyllä kelpaisi!!! 😀

 3. Nimim.Joukkue. Samsung Galaxy S4 on pian tulossa -2013!.

 4. Aivan uskomattoman kaunista ulkomuodon jälkeä. Olen odottanut tällaista puhelinta, vihdoin sellainen on täällä! :DD Nyt kikseissä odottamassa ja odottamassa että tulee tarkempia tietoja ja videoita tubeen. Tän jälkeen päätän että lähteekö tilille rahat säästöön vai ei 😛

 5. Tämänkin hienon puhelimen tarjoaa.., anteeksi pilaa:

  yllätys
  yllätys

  ANDROOOOOID

  Kallis tuo 32 versio. Samalla rahalla saa Lumia 920.

  1. Mutta eihän niissä nihkeissä WP laitteissa ole kun jotain suttuisia HD+ purelure näyttöjä?

   1. Ja eihän Nokia Lumia 920 saa vaihdettua edes akkua (vakioakusta-tehoakkuun)!!. 😉

 6. http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909

  ”Special functions” kohdassa lukee, että kapulassa on langaton lataus (”wireless charging”). Jos tämä pitää paikkansa niin luuri on kyllä ehdottomasti pakko ostaa! Tietojen mukaan myös takakannet ovat vaihdettavia lumia 820 tapaan. Takakansia löytyy näköjään monella värillä. Olen pitkään toivonut sopivan suurta näyttä, 5 tuumaa on täydellinen mulle. Ja vielä kun näytön resoluutiot on aikas amazing. Voi ei, tulisitpas find 5 jo suomeen 😀

  1. Niin ja teräksinen takakansi ei ihan sormia napsauttamalla rikki mene.

Kommentointi on suljettu!