Samsung hellii myös Galaxy Notea Jelly Beanilla ja uusilla ominaisuuksilla

Uusien huippumallien rynniessä markkinoille on Samsung muistanut kiitettävästi päivittää myös edellisen sukupolven lippulaivojaan. Nyt yhtiö paljastaa verkkosivustollaan, että alkuperäinen Galaxy Note tullaan päivittämään Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Samalla mukana tuodaan yhtiön kutsuma Premium Suite -paketti, joka tarjoaa uudesta Galaxy Note II:sta tuttuja ominaisuuksia alkuperäismallille.

Päivitys sisältää useiden käyttäjien hehkuttaman Multi Window -näkymän, jossa kahta sovellusta on mahdollista ajaa yhdessä näkymässä samanaikaisesti. Muistiinpanojen kirjoittamista helpottaa Popup Note, joka mahdollistaa muistioikkunan suorittamisen muiden sovellusten päällä. Samalla periaatteella toimivat myös Popup Video ja Popup Browser, mutta videoiden ja verkkoselaimen kanssa.

Luvassa on myös parempaa käyttösulavuutta uuden Android 4.1 -alustaversion myötä. Lisää paketin uudistuksista voit lukea täältä.

Päivityksen tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä ole paljastettu.

Lähde: BGR

6 kommenttia

  1. Nyt vielä s2:lle tuo niin kyllä sitten samsungilla pyyhkii hyvin

    1. Onhan se Samsung luvannu JB:n S2:een, mutta toivottavasti se ei nyt pihtaa päivitystä sillä tarkoituksella, että sitä testataan. Vaarana on, että lopulta ilmoitetaan päivityksen sopimattomuudesta.

  2. Tuskinpa jää tulematta, onhan siitä jo toimiva versio vuotanutkin.

    1. Tosin eihän siinä noita ”Premium Suite” ominaisuuksia ole.

  3. Onko kellään kokemuksia siitä sammobilen sivujen kautta ladattavasta android 4.1.2. Galaxy s2:lle? Ajattelin vaan että onko siinä jotain riskejä tai viruksia yms.

  4. Wau! Aivan mahtava uutinen kruunaamaan iltaa. Onneksi Noten ominaisuuksia vain parannetaan koko ajan. 🙂

Kommentointi on suljettu!