Videolla: Nokia Lumia 900 ja Windows Phone 7.8

Ensimmäisen sukupolven Lumia-puhelinten ja muiden vanhempien Windows Phone -puhelinten omistajat odottavat kuumeisesti laitteisiinsa Windows Phone 7.8 -päivitystä. Hetken sen jakelun uskottiin jo alkaneen, mutta itse asiassa Nokia aloitti sen toimittamisen etukäteen ainoastaan laitteidensa esituotantoversioille, joita on useiden toimittajien käsissä. Kuluttajille se tuodaan jossain vaiheessa vuoden 2013 alussa.

UnleashThePhones-verkkosivuston Clinton Jeff on julkaissut YouTubessa videon Lumia 900 -puhelimesta, jossa pyörii Windows Phone 7.8 -alusta. Clintonin mukaan kyseessä on virallinen jakeluversio, joka asennettiin puhelimeen paikallisessa Nokia Care -keskuksessa. Video tarjoaa lyhyen kierroksen uuden alustaversion ominaisuuksiin, joista keskeisin on, kuten useaan kertaan olemme jo todenneet, monipuolisempi työpöytä.

Lähde: My Nokia Blog

10 kommenttia

 1. Tuossa on yksi keskeinen muutos aloitusnäytön lisäksi: mahdollisuus vaihtaa Googleen oletushakukone. Voi kun sen suurennuslasinapinkin sais menemään suoraan googleen.

  1. Samaa mieltä!

   Aloitusruutu on loistava. Onneksi vihdoin isäni voi vaihtaa bingin pois.
   Lisäksi muut toiminnot on hyviä ja tervetulleita!

 2. Yhä siis odotetaan, kuinka outoa onkaan tuota erikokoisten palikoiden tuloa jauhaa, ikään kuin se olisi kovinkin mullistava uudistus.

  1. Vaikka se ei olisi mullistava uudistus, se on merkittävä muutos wp:n käyttäjille. Jos ei kiinnosta wp:n uudistukset, ei ole pakko seurata niitä o_o

   1. Tätä näppäillessäni Lumia 900:n luuristani odotan muitakin parannuksia tulevan päivityksen myötä, tietty. Kyynisyyteni johtuu kai turhautumisesta, joka luurifriikillä lienee herkässä – tämän puhelimen varsinainen äly on kyllä tullut esiin appitarjonnan myötä, nuo päivitykset eivät tähän mennessä ainakaan ole paljoa sitä muuttaneet. Vai tulisivatko nyt 9.8:n myötä uudet mahdollisuudet sovelluspuolellekin, se olisi jotain…

    1. Joo appitarjonta on kieltämättä heikko 😛
     Eniten kaipaan Googlen tarjontaa, kuten kunnollista google mapsia jossa street view. Muuten aika sama, mutta en valittais vaikka tarjonta olis runsaampi.

    2. gMaps on suht hyvä Google Maps toteutus WP7:lle. Mukana on street view, tosin hieman bugisena.

    3. gMaps Pro ja Street view (sellainenkin löytyy) ovat todella rampautettuja versioita Street viewistä.

 3. Mä oon aika turhautunu tohon bingiin, että Googlea odotellaan kovasti.

Kommentointi on suljettu!