Sonyn tuleva lippulaiva markkinoille myös dual-SIM-versiona?

Sonyn huhuttu lippulaivamalli alkaa kuulostaa aina vain herkullisemmalta. Vai mitä olette mieltä viiden tuuman full hd -näytöstä, 12 megapikselin kamerasta sekä veden ja iskunkestävyydestä? Nyt mukaan voidaan lisätä myös kaksi SIM-korttipaikkaa, jos tuoreinta huhua on uskominen.

Tarkemmin ajateltuna dual-SIM-version julkaiseminen ei kuulosta yhtään mahdottomalta. Tämä siksi, että Sony on kuluneen vuoden aikana julkaissut useamman älypuhelinmallin, josta on tuotu markkinoille myös dual-SIM-variantti. Näin tehtiin muun muassa Xperia tipon sekä hiljattain julkaistun Xperia E:n kanssa. Nyt tilanne olisi kuitenkin varsin herkullinen, sillä luvassa olisi lippulaivamalli kahdella SIM-paikalla. Tällaisia älypuhelimia näkee harvoin.

Tietojen mukaan niin sanottu perusmalli kulkisi nimellä Xperia Z ja kahden SIM-korttipaikan omaava versio nimellä Xperia X. Vietnamilainen SE-Cafe kuvailee Xperia X:ää hieman Xperia Z:aa paksummaksi ja painavammaksi. Ominaisuuksien mallien välillä pitäisi kuitenkin täsmätä hyvin pitkälti toisiaan. Toivottavasti tämä tarkoittaa myös Xperia Z:n huhuttua veden- ja iskunkestävyyttä.

Japanilaisvalmistajan odotetaan esittelevän uutuutensa vuoden 2013 alussa.

Lähde: Phone Arena

7 kommenttia

 1. Aikamoista herkkua. Tämähän saattaa pestä S4:n?

 2. Saatan kuulostaa tyhmältä mutta …. Mitä eroa on kahdella vai yhdellä sim-kortin paikalla? :DDD Löysin aiheen vain englannin kielisestä wikipediasta, en jaksa yrittää suomentaa, ja translaten mössöä en kokeile uudestaan! Ois kiva tosiaan tietää mitä eroa näillä on xd

  1. Saat yhteen puhelimeen käyttöön kerralla kaksi liittymään. Esim. työ ja koti. Näin ei tarvitse kantaa mukana kahta puhelinta.

   1. Niin aivan. Olisihan tuo jo maalaisjärjelläkin pitänyt arvata :p Kiitos kuitenkin! ^^

 3. Hieno konseptikuva. Tuonnäköistä luuria kantaisi jo mielellään mukana.

  1. Niin mutta tässä on taas se…

   ….ömm….

   A
   N
   D
   R
   O
   I
   D

Kommentointi on suljettu!