Sonyn tuleva lippulaiva kuvissa vielä ennen julkistusta: Xperia Z

CES 2013 -messuilla oletettavasti julkistettavasta Sony Xperia Z -lippulaivasta on vuotanut verkkoon uusia kuvia. Ne ovat lähteen mukaan napsittu viralliselta lehdistövideolta ja vahvistavatkin muutamia laitteeseen liittyneitä oletuksia. Sony pitää CES 2013 -lehdistötilaisuutensa Las Vegasissa maanantaina kello 17:00 paikallista aikaa, joten pitkään emme lopullista vahvistusta joudu enää odottelemaan.

Kuvissa Sony hehkuttaa vahvasti ominaisuuksien lisäksi laitteen rakennetta, jota se kuvailee ”skeleton frame structure” -sanoilla. Puhelimen näyttö yltää full hd -tasolle ja on kooltaan viisi tuumaa. Muita ominaisuuksia ovat 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin Exmor RS -kamera.

Nyt levinneet kuvat vahvistavat myös tiedon Xperia Z:n vedenkestävyydestä. Se tulee ainakin erottamaan puhelimen kovimmista kilpailijoistaan.

Lähde: GSMArena

5 kommenttia

  1. Mainiota, että näistä tehokkaista ja ”suuremmistakin” puhelimista alkaa tulla veden yms. scheissen kestäviä.

  2. Onko kellään tietoa sammobilen kautta ladattavasta android 4.1.2. Samsung galaxy s2:een.Onko siinä esim. jotain riskejä viruksista.

    Alentuukohan s3:n hinta, kun s4 tulee hyllyihin?

  3. Kohtuullisen tyylikäs ilmestys kyllä ja veden kesto on aina plussaa varsinkaan kun ei näytä tekevän ”kolhon” näköiseksi.

  4. Hyvältä näyttää, mukana vielä nykyaikaisen teho-älypuhelimen standardit eli full-HD näyttö ja neliydinsuoritin. Ja luonnollisesti käyttiksellä joka on tämän vuosikymmenen mobiilistandardi.

Kommentointi on suljettu!