Tulevaisuuden tabletti jakaa virtansa puhelimelle?

Langaton lataaminen ja sen mahdollistava Qi-tekniikka nousivat suuremman massan tietoisuuteen viime vuoden aikana. Kiitos tästä kuuluu merkittäville matkapuhelinvalmistajille, jotka ottivat tekniikan käyttöön laitteissaan. Langatonta lataamista tukevat muun muassa Nexus 4 ja Lumia 920.

Lupaavasta noususta huolimatta tekniikalla on vielä paljon lunastettavaa ja kuluva vuosi tuleekin näyttämään mihin suuntaan langattoman latauksen kanssa edetään. Nouseeko se merkittäväksi standardiksi vai jääkö tekniikka pienen käyttäjäkunnan ominaisuudeksi?

Fulton Innovation tulee esittelemään CES 2013 -messuilla uutta ratkaisua, joka venyttää langattoman lataamisen rajoja. Esillä nähdään tabletti, jonka takaosa toimii latausalustan tavoin. Toisin sanoen käyttäjä voi asettaa puhelimen lepäämään tabletin päälle ja samalla ladata sen akkua.

Ajatuksena Fulton on konseptissaan oikealla tiellä, joka on tuoda langaton lataaminen mahdollisimman moneen paikkaan. Näin se voi oikeasti nousta hyödylliseksi ja ”vapauttaa” käyttäjät turhista johdoista.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Ainoa huono asia on se, että tabletista tyhjenee (luultavasti) akku.

    1. Siinäpä se, mutta jos android tabletista akku iosiin tai windowsiin niin se on hyvä juttu. Xd, koska android tabilla ei tee mitään!

      1. Oipe , mene hopeiseenomppuun aikoo päätös tai pysy vaan hiljaa.

Kommentointi on suljettu!