Maailman ohuin älypuhelin tulee nyt Alcatelilta: One Touch Idol Ultra

Alcatel on nyt sen valmistaja, jonka mallistosta löytyy maailman ohuin älypuhelin. Yhtiö on esitellyt CES 2013 -messuilla uuden lippulaivansa, joka tunnetaan nimellä One Touch Idol Ultra. Se on vain 6,45 millimetriä paksu ja on saapumassa Kiinan markkinoille jo tässä kuussa. Saatavuus muualla päin maailmaa näyttää tällä hetkellä erittäin epätodennäköiseltä.

Kauttaaltaan One Touch Idol Ultra ei ole paksuudeltaan 6,45 millimetriä. Kamera tekee pienen kohouman takaosaan, joten siltä kohdin paksuus kasvaa hieman. Siitäkin huolimatta yhtiön saavutusta voidaan pitää kunnioitettavana.

Puhelin perustuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen etupuolella loistaa 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen yltävä 4,7 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö. Sisältä löytyy 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Ohuuden tieltä on jouduttu karsimaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä microSD-muistikorttipaikka.

Alcatel One Touch Idol Ultran hinta Kiinassa on noin 450 dollaria.

Lähde: Engadget

9 kommenttia

 1. Kyllähän tuolla suuressa maailmassa kelpaa, vaihtoehtoja piisaa.
  Kaikille löytyy se mieluisa puhelinmalli. Toisin täällä meillä, saadaan tyytyä kolmasosaan valikoimista, surullista.

  1. Totta, pienen markkinan kiroja. Mutta tuntuu, että nykyään kuitenkin on jo enemmän vaihtoehtoja täälläkin. Muutamia vuosia sitten oli pelkästään Nokian eri malleja.

 2. Ohuuden tieltä on jouduttu karsimaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä (microSD)-muistikorttipaikka!!. =(

  1. Pelkästään kuulokkeen puuttuminen saa minut kääntymään muihin, eikä tuo vslmistaja muutenkaan houkkuttele vaikka speksit ovatkin hyvällä tasolla.

   1. Tuskin kääntyisit muutenkaan. Ei tuotakaan täällä myydä.

 3. Eli käytännössä tuota ei voi käyttää musiikkisoittimena. Turha!

  1. Bluetooth jos olisi apt-x tuella niin miksei voisi?

 4. Jee jee mitä järkeä tehdä noin ohut puhelin jos se karsii olennaisia ominaisuuksia. Mitä väliä sillä on että onko luuri 6 vai 9mm. Mutta sillä on paljonki että löytyykö 3.5mm kuulokeliitäntä ja micro SD paikka.

Kommentointi on suljettu!