Lenovon lippulaivapuhelimessa 5,5 tuuman full hd -näyttö ja Intelin Clover Trail+ -piirisarja

Kiinalainen Lenovo on esitellyt maailman ensimmäisen Intel Clover Trail+ -piirisarjaan pohjautuvan älypuhelimen. Kyseessä on Intelin seuraavan sukupolven mobiilipiiri, jonka yksityiskohtaisia tietoja vielä odotetaan. Joka tapauksessa sen pitäisi olla varsin merkittävä harppaus Medfield-sarjaan nähden, joka ei juurikaan onnistunut saamaan jalansijaa mobiilimarkkinoilla.

Kiinalaisvalmistajan uutuus on nimeltään Lenovo K900. Sen etupuolella paistattelee 5,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Sen suojana on Gorilla 2 -lasi.

Ruostumatonta terästä ja polykarbonaattia yhdistelevä uutuus on vain 6,9 millimetriä paksu. Takaa löytyy 13 megapikselin kamera, joka perustuu Sonyn Exmor BSI -tekniikkaan. Linssin aukkosuhde on F1.8. Etupaneelissa oleva kamera on kaksi megapikseliä ja tarjoaa erittäin laajan katselukulman (88 astetta). Painoa paketilla on 162 grammaa.

Intelin tuore piirisarja on kellotettu K900:ssa kahteen gigahertsiin. Puhelin tarjoaa sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua, jota on mahdollista laajentaa entisestään microSD-kortilla. Laite perustuu Android-käyttöjärjestelmään, mutta tarkkaa versionumeroa ei vielä paljastettu.

Lenovo K900 saapuu Kiinaan huhtikuussa.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Ensimmäinen mielenkiintoinen Intel Inside luuri. Vaan mikähän on suorituskyky ja akkukesto loppujen lopuksi. Ja kuinka suuri osa softista toimii x86:lla?

    1. Kohtuullista tehonlisäystä edelliseen sukupolveen verrattuna pitäisi olla luvassa, netissä pyörii 25000-27000 tuloksia AnTuTusta http://goo.gl/fzLtb
      Kyllä tuo harmaan ja teräksen yhdistely toimii minuun, hieno on. Nuo terävät kulmat vain arvelluttavat. Eikö ne haittaa kädessä pitämistä verrattuna pyöristettyihin kulmiin?

  2. Etukansi: Rumat näppäimet ja ruma Lenovo -teksti.
    Takakansi: Älyttömän surkeasti laitettu kamera. Siinä on itselläni käsi. Ja käsittämättömän ruma kamerakohta. Koko puhelin ruma sisää ja ulkoa. En paheksu inteliä.

Kommentointi on suljettu!