Steve Ballmer: Windows Phone myi joulun aikaan viisi kertaa vuodentakaista paremmin

Las Vegasin CES 2013 -messut ovat mobiilialan osalta olleet pitkälti Androidin juhlaa. Alustaan pohjautuvia laitteita on nähty useilta valmistajilta ja moniin eri tuotekategorioihin. Eräs mielenkiintoisimmista on ehdottomasti Nvidian Shield-pelikonsoli, joka saapuu ensimmäisille markkinoille toisen vuosineljänneksen aikana.

Windows Phonen osalta tapahtuman mielenkiintoisimmaksi anniksi on muodostumassa Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmerin esiintyminen Qualcommin tilaisuudessa. Ballmer oli ytimekkäästi lausunut piirivalmistajan lehdistötilaisuudessa, että Windows Phone -laitteet myivät joulun aikana viisi kertaa vuodentakaista paremmin. Vauhti on ollut kiihtymään päin, sillä marraskuussa Ballmerin mukaan myynti oli nelinkertaista vuodentakaiseen nähden.

Ballmerin toistuvat vakuuttelut parantuneesta myynnistä antavat luvan odottaa, että menekki on todellakin ollut huomattavasti vuoden 2011 viimeistä neljännestä parempaa, jolloin Windows Phone -puhelimia kävi Gartnerin mukaan kaupaksi 2,8 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Miksiköhän ei vaivauduta kertomaan tarkkoja lukuja?

  2. Aikoinaan eräs luokkakaverini ei pystynyt vetämään yhtään leukaa. Joku aika myöhemmin hän pystyi tekemään yhden toiston. Voitteko kuvitella, kuinka suuri lisäys tämä on prosenteissa?!

  3. 5 X 2,8 milj. = 14 milj.

    Siinä sulle ds4 tarkka luku, jos ei oma matikkapää riitä.

    1. Kyse on vain yhdestä viikosta, ei koko kvartaalista.

      ”He also repeated Ballmer’s statements that sales were five times higher for the last week of December when compared with a year earlier.”

Kommentointi on suljettu!