Huawei esitteli uuden lippulaivansa: Ascend D2

Massiivisesta 6,1 tuuman näytöstään huolimatta Ascend Mate ei saanut kannettavakseen Huawein älypuhelinmalliston lippulaivan viittaa. Kyseisen statuksen itselleen vei kiinalaisvalmistajan toinen CES 2013 -messuilla tehty julkistus: Ascend D2.

Huawei Ascend D2 on viisituumaisella täyden teräväpiirtotason kosketusnäytöllä varustettu Android 4.1 -pohjainen uutuus. Puhelimessa yhdistyvät 1,5 gigahertsin K3V2-neliydinsuoritin ja 3000 milliampeerin akku kiinalaisvalmistajan Power Control- sekä Automated Discontinuous Reception -tekniikoihin, jotka pitävät yllä hyviä toiminta-aikoja. Huawei lupaa puhelimelleen kuuden päivän valmiusajan WCDMA-verkossa.

Laitteen näyttöä suojaa Gorilla-lasi. Puhelin on lisäksi veden- ja pölynkestävä, joten se selviytyy hieman kovemmissakin olosuhteissa.

Uutuuden muihin ominaisuuksiin lukeutuvat kahden gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennustila ja 13 megapikselin kamera. Ascend D2 painaa 170 grammaa ja on paksuudeltaan 9,9 millimetriä. Puhelimesta on tarkoitus tuoda myöhemmin markkinoille kompaktimpi versio 4,7 tuuman kosketusnäytöllä.

Ascend D2 rantautuu Kiinaan tammikuun aikana. Myöhemmin laite nähdään myynnissä myös Japanissa.

3 kommenttia

  1. Järkevän kokokoinen akku. Pisteet Huaweille.

    1. Tosin tuon kokoinen näyttö ja tehokas prosessori kyllä vaativatkin kapasiteettia paljon.

      1. Mutta muistettakoon että tuossa on pienempi näyttö ja hivenen alemmas kellotettu prossu kuin Note 2:ssa jossa akkukesto on hyvällä tasolla ominaisuuksiin nähden. Akku on lähestulkoon samankokoinen. 3Ah vs 3.1Ah.

Kommentointi on suljettu!