Uusi Samsung Galaxy S II Plus tulee Android 4.1 Jelly Beanilla

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Samsung on tänään täydentänyt älypuhelinmallistoaan uudella Galaxy S II Plus -laitteella. Se yhdistää korealaisvalmistajan mukaan Galaxy S II -mallin tehokkuuden luonnosta inspiraationsa saaneen käyttöliittymän sekä intuitiivisten ominaisuuksien kanssa.

Galaxy S II Plus tulee markkinoille Android 4.1.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,3 tuumaa, tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä ja perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Suorituskyvystä huolehtii 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Uutuus sisältää Samsungin tuoreimmat ohjelmisto-ominaisuudet, jotka helpottavat jokapäiväistä arkea. Eräs näistä on käyttäjän silmiä seuraava Smart Stay. Se pyrkii pitämään näytön taustavalaistuksen päällä automaattisesti käyttäjän silmiä seuraamalla.

Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat myös kahdeksan megapikselin kamera, kahden megapikselin kamera etupaneelissa, Bluetooth 3.0, WiFi, A-GPS, gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Akusta löytyy kapasiteettia 1650 milliampeerin verran.

Kooltaan puhelin on 125,3 x 66,1 x 8,5 millimetriä ja se painaa 121 grammaa. Samsung tuo markkinoille uutuudestaan myös NFC-version, joka on aavistuksen kookkaampi 8,9 millimetrin paksuudellaan.

Korealaisvalmistaja ei paljastanut vielä Galaxy S II Plus -mallin saatavuus- tai hintatietoja.

Lähde: Samsung

24 kommenttia

 1. Olisivat tehneet ennen s3:a. Ei toi enää ketään kiinnosta….

  1. Nojaa, kyllähän noita vieläkin ostetaan..

 2. Nyt en ihan ymmärrä. Millä tavalla tuo eroaa normaalista S II:sta? Muuten kuin huom. pienemmällä sisäisellä muistilla?
  Sama näyttö, sama kellotaajuus, sama määrä RAMia…
  Uusi ohjelmistokaan ei ole oikeastaan ero, sillä sen pitäisi tulla ihan lähiaikoina myös normaalille versiolle.

  1. Eri prosessori ja on tehty nopeammaksi

 3. Mieluummin ottaisin tämän Samsung Galaxy S 2 plussan ku sen S 3:sen joka on mielestäni tosi ruma :/

 4. Alkaa kohta oleen tarpeeksi näitä eri malleja :=) Öö. Siis miten tää eroaa tavallisesta S2:sta? Johon on kuitenkin kohtapuoliin luvassa tuo 4.1.2 päivitys noilla ominaisuuksilla? Ei haise ollenkaan rahastukselta.

 5. Tämä on täsmälleen sama, kuin SGS2. Rahastusta tyhmiltä ihmisiltä.

  Simsungilta alkaa tulla jo liian tiiviiseen tahtiin näitä malleja. Tavallinen kuluttaja menee vain sekaisin monesta kymmenestä eri Galaxy-mallista, joissa on sama käyttisversio, samannäköisiä, mutta vain eri tunniste sen ”galaxyn” perässä.

 6. Onkohan kameraan tullut kehitystä,ettei ole samanlaatuinen mitä pian tulevassa 2 vuotta vanhassa GT-i9100 (S2) mallissa?. :/ Toivottavasti on tullut kehitystä!.
  Mutta ihmettelen tuo 4,3tuuman näytön resoluutio määrää…miksi vain (800 x 480) + PPI-arvosta ei sanota mitään!!.

  1. No eikö se PPI ole sama kuin S2ssa, jos kerran reso ja paneelin koko on sama 😉

 7. Siis nykyinen (GT-i9100) S2 on pian 2 vuotta vanha malli!.

 8. On siinä se ero että ton saa halutessaa sinisenä 😛

 9. Nyt alkaa vain pelottaa se, että julkaiseeko Samsung ollenkaan android 4.1.2 Alkuperäiselle S2:lle???!!!!

  1. Kyllä uskon että kohta tulee. Ovat sitä sen verran lupailleet, että jos peruisivat niin aika ennennäkemätön shitstorm olis luvassa.

 10. Villinä veikkauksena tuo sisäinen flash on yhtenä käyttäjän osiona, eikä jaettuna data ja usb-storage osioihin kuten alkuperäisessä S2:ssa. Eli koko tilan voi haaskata ohjelmille aiemman 2GB sijaan.

  1. Mutta alkup. on kaikkiaan 16GB kun tässä plussassa 8GB. ? Puhelimen koko on tismalleen sama, mutta plussa painaa hivenen enemmän. Muita eroja en löydä. En tajua.

 11. Galaxy S II Plus: (Dual-core 1,2 GHz) & Galaxy S II: (Dual-core 1,2 GHz Cortex-A9).

 12. Jaahas. S2 plus sisältää Broadcomin BCM28155 SoC:n Exynoksen sijaan.

 13. Androidista ja samsungista on kyllä niin huonoja kokemuksia etten niihin enään koske vaikka olisikin kuinka äs plus galaxy 123jne. Yhdistelmä ei vain toimi.

  1. Eipä niin. Sen takia vain satamiljoonaa Galaxy S sarjalaista myyty.

 14. Olisiko mahdollista että S2 plussalle olisi joskus tulossa päivitys mitä S2:delle ei tule?

 15. Onko tässä galaxy s2 plus mallissa normaali eli isompi simkorttipaikka?

  1. Hyvä kysymys. En onnistunut löytämään varmaan vastausta. Tietääkö kukaan?

Kommentointi on suljettu!