Videolla: Xperia Z:n Stamina Mode pitää akkukulutuksen kurissa

Sony on kehittänyt uuteen Xperia Z -lippulaivaansa hyödyllisen Stamina Mode -ominaisuuden, joka voidaan kytkeä päälle laitteen asetuksista. Kyseessä on yksikertaistettuna virransäästötila, mutta hieman älykkäämpänä versiona. Sen ollessa päällä puhelin tiputtaa pois käytöstä kaikki turhat toiminnot ja yhteydet, kun näyttö on nukkumatilassa.

Käytännössä Stamina Mode katkaisee Bluetooth- GPS- ja WiFi-yhteydet sekä lopettaa sovellusten automaattiset synkronoinnit. Kun puhelimen näyttö sytytetään päälle, palaavat kaikki ominaisuudet jälleen käyttöön. Sonyn mukaan ominaisuus jopa nelinkertaistaa valmiusajan.

CES 2013 -tapahtumassa esitelty Xperia Z perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään, viiden tuuman full hd -näyttöön sekä 1,5 gigahertsin neliydinsuorittimeen. Se saapuu kauppoihin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Nelinkertaistaa… Riippuu tietenkin siitä, kuinka paljon kännykkää pitää päällä yhtäjaksoisesti. Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka useasti kännykkä sammutettiin estin aikana…

  2. Kai sen saa päälle ajastetusti ? Jos akku kestäisi esim pari päivää kun luuri osaisi ”Staminoitua” öisin ihan automaattisesti.

  3. Vielä kun noita Soneja sais muulla käyttiksellä kuin tuolla iänikuisella androidilla…

Kommentointi on suljettu!