ZTE Grand S julki: ohut Android-luuri viiden tuuman 1080p-näytöllä

Lisää teräväpiirtonäyttöjä. Tämän vuoden CES 2013 -messujen yhtenä kohokohtana tullaan eittämättä muistamaan teräväpiirtonäyttöjen rynnistäminen mobiililaitteisiin. Kiinalainen ZTE on esitellyt jo mallistoonsa toisen 1080p-tasoisella näytöllä varustetun puhelimen, jota se kutsuu nimellä Grand S.

Puhelin on kiinalaisvalmistajan uusi lippulaiva. Yhtiö mainostaa sitä markkinoiden ohuimpana viisituumaisen täyden teräväpiirtonäytön omaavana älypuhelimena. Grand S edustaa ZTE:n uutta näkökulmaa muotoilun ja rakenteen osalta, jota kiinalaisvalmistaja tulee noudattamaan myös tulevissa huippumalleissaan. Uutuus on ainoastaan 6,9 millimetriä paksu. Takana oleva 13 megapikselin kamera saa rakenteeseen aikaan kuitenkin pienen kohouman.

Grand S:n sisällä jyskyttää 1,7 gigahertsin Qualcomm Snaprdagon S4 Pro -neliydinpiirisarja. RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 16 gigatavua. Lisäksi laitteesta löytyvät microSD-muistikorttipaikka, kahden megapikselin etukamera sekä 1780 milliampeerin akku. Puhelin perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään.

Uutuus saapuu ensimmäisenä Kiinaan, jossa sen myynti verkon kautta käynnistyy tammikuun aikana.

Lähde: Phone Arena & Digital Trends

4 kommenttia

  1. Ja taas tuo AKKU… mitenköhän silläkin pärjää. Ei kestä varmaan normaalilla käytöllä kuin 12 h. Itselläni s2:ssa vain n. 100 milliampeeria pienempi akku

  2. Olis jo korkea aika alkaa kehittämään noita akkuja! Galaxy S4 kiinnostais, mutta jos siihenkin tungetaan 2000mah akku, niin jää kauppaan.

  3. 1780 mah ja 5″ 1080p-näyttö, nyt puhutaan jo sellaisista akuista, joilla selviää hyvällä tuurilla työpäivän loppuun.

Kommentointi on suljettu!