Videolla: Huawei Ascend Mate

Kiinalainen Huawei uskoo kuluttajien haluavan entistäkin suurempia näyttöjä mobiililaitteisiinsa. Niinpä yhtiö esitteli hiljattain markkinoille Ascend Mate -puhelimen, jossa on 6,1 tuuman kosketusnäyttö. Se saa jopa 5,5 tuuman paneelin omaavan Galaxy Note II:n näyttämään sirolta, vaikka sekään ei todellakaan ole mobiilimarkkinoiden pienimpiä laitteita.

Puhelimen IPS-näyttö kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Sille virtaa antaa 4050 milliampeerin akku, joka kuulostaa lupaavan tehokkaalta. Onkin mielenkiintoista lukea ensimmäisiä testejä laitteen akkukestosta.

Helmikuussa Kiinassa myyntiin saapuvan Ascend Maten keskeisiä ominaisuuksia näytön ohella ovat 1,5 gigahertsin Hi-Silicon K3V2 -neliydinsuoritin, Android 4.1 -käyttöjärjestelmä, kahdeksan megapikselin kamera, gigatavu RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kooltaan puhelin on 163,5 x 85,7 x 9,9 millimetriä ja se painaa 198 grammaa. Huawein mukaan näytön osuus etualasta on suurempi kuin missään muussa puhelimessa: 73 prosenttia.

Lähde: Pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Tämä laite tuntuu spekseiltään ”eilisen päivän laitteelta”. Olettaako Huawei tälle siis vähän huonompaa myyntiä? Voisiko johtua valtavasta näytöstä, jolloin Huawei odottaa , että käyttäjät eivät osta niin kännyköitä niin suurilla ja epäkäytännöllisillä näyttökoilla?

  2. Onko puhelinta vielä Suomessa myynnissä, kun en ole missään juuri nähnyt ? Ainakaan gigantista ei löydy, ja monesta paikasta on loppunut.

Kommentointi on suljettu!