Oppo Find 5 Kiinassa myyntiin 29. tammikuuta

Kiinalainen Oppo tuo Find 5 -puhelimensa myyntiin kotimaassaan 29. tammikuuta. Joulukuussa julkistettu Oppo Find 5 on kilpailija älypuhelinten raskaimpaan sarjaan. Paketti rakentuu viiden tuuman full hd -kosketusnäytön, 1,5 gigahertsin neliydinsuorittimen sekä Android 4.1 -käyttöjärjestelmän ympärille.

Uutuus ei ole pelkkää teknisten ominaisuuksien paukuttelua, sillä kiinalaisvalmistaja on panostanut myös rakenteeseen. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se painaa vaivaiset 6,3 grammaa. Näyttöä sivulla kiertävä reunus on puolestaan ainoastaan 3,25 millimetriä paksu.

Puhelimesta löytyy kaikki nykyaikaisen älypuhelimen ominaisuudet: kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, NFC, GPS, WiFi, Bluetooth ja HPSA+. Erityistä mielenkiintoa herättää 13 megapikselin kamera, joka tallentaa valmistajan mukaan videokuvaa huikealla 120 fps:n nopeudella.

Oppo Find 5 saapuu aikanaan myös Suomeen. Tarkempi aikataulu on vielä kysymysmerkki, mutta oletus on, että uutuus saapuisi ensimmäisen neljänneksen aikana myös Eurooppaan.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

 1. Jos android luureista tykkäisin niin tämä olisi ostokseni.

  Voittaa Sampan luurit joista en tykkää yhtään…
  Mietin, että millonkohan sama valmistaja tekisi saman puhelimen samoilla ominaisuuksilla, mutta käyttöjärjestelmä eri. 😀

  Oppo Find 5 Android
  Oppo Find 5 Windows
  jne

 2. No onhan niitä tehty jo
  SGSIII ja Sampan Ativ S muuten sama mylly, mutta käyttis eri.
  Mutta joo on toi kyllä yks komeimmista androideista kieltämättä.

  1. Enpä nyt tiedä. Ei tuossa mitään erikoista ole. Melko tylsän näköinen mielestäni.

  2. Eikös SGS3 ole Samsungin oma Exynos 4-ydinprossu ja Ativissa QualCommin tuplaydin (sama kuin esim. uusissa Lumioissa) joka taisi voittaa testeissä tuon neliytimen?

   1. Kyllähän quad S3 on vedelly aikahyvin pataan jenkkien qualcommin dualilla varustettua S3sta

Kommentointi on suljettu!