Galaxy S II Plus Suomeen viikolla 6, suositushinta 429 euroa

Hiljattain julkistetun Galaxy S II Plus -puhelimen saapumista myyntiin Suomessa ei jouduta odottelemaan kauaa. Samsung ilmoitti tänään, että uutuus saapuu Suomessa markkinoille viikolla 6. Laitteen suositushinnaksi Samsung kertoi 429 euroa.

Korealaisvalmistaja kuvailee uutuuden yhdistävän Galaxy S II:n erinomaisen suorituskyvyn ja Galaxy S III:n käyttöä helpottavat ominaisuudet. Puhelimesta löytyy 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Galaxy S III:sta mukaan on tuotu muun muassa Smart Stay– ja Popup Play -ominaisuudet. Ensimmäinen pitää näytön taustavalaistuksen päällä käyttäjän silmiä seuraamalla ja toinen mahdollistaa videoiden katselun esimerkiksi verkkosurffailun aikana.

Uutuus perustuu Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmään. Sen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan megapikselin kamera takana, kahden megapikselin etukamera, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooh 3.0, WiFi ja gigatavu RAM-käyttömuistia.

Kooltaan Galaxy S II Plus on 125,3 x 66,1 x 8,5 millimetriä ja se painaa 121 grammaa. Valituilla markkinoilla saatavilla on myös NFC-versio, joka on hieman kookkaampi 8,9 millimetrin paksuudellaan.

26 kommenttia

 1. Aivan liian suuri hinta.
  Samoilla ominaisuuksilla saa SGS2:hden, mutta vain halvemmalla.

  1. Verkkokauppa näköjään myy ennakkoon 399e mikä on 30e enemmän kuin S2
   Eiköhän tuo aika äkkiä tipahda tuosta sinne 350e tienoille kun S2:ia ei enää hyllyssä ole. No, S3 on 499e joka onkin jo pykälää parempi.

 2. Juu SGS2:sen saa alle 300e. En tajua tätä julkaisua ollenkaan!

 3. Mitä uutta ja parempaa on tossa S2 Plus mallissa,jota ei S2 mallissa jo ole???.
  Kamera,optiikka jne?.

    1. SoC on jossain tapauksissa kai hivenen nopeampi kuin S2:ssa, mutta en lähtis kyllä tätä ostamaan, S2:ssa on jo aikalailla kova hinta/laatusuhde kun kohta 🙂 paukahtaa 4.1.2 jakoon.

 4. Mulla ei kyllä kanssa jakeluun mahdu mikä oikeuttaa tämän tuotteen ja varsinkaan tuon ”+” -merkin olemassaolon? Vaikuttaa minusta identtiseltä S2:lta uudemmalla firmiksellä, jonka pitäisi tulla lähiaikoina jakoon muutenkin? Voin vain kuvitella S2 käyttäjien ärtymyksen jos Samppa nyt perääntyisikin siitä ja käytännössä siis myisi tuota päivitystä n. sadalla eurolla vai mitä SII nykyään maksaakaan.

  Aikanaan kuitenkin kun S1+ tuli niin siinä oli isompi akku, korkeampi kellotaajuus ja tuki nopeammalle datayhteydelle.

  -Kuitenkin tyytyväinen S3-käyttäjä

 5. eiöhän xda:n sivulta löydy jo custom rom jossa on lisätty galaxy s2 rommiin s2+ ominaisuudet.

 6. Samsung sahaa kyllä omaa oksaansa julkaisemalla toistensa kanssa kilpailevia malleja näin paljon. Pikku hiljaa alkaa muistuttaa Nokiaa. Löytyy SGS2, SGS2+ ja vielä SGS3 mini. Hinnatkin ovat nurinkurisesti, kun S3 mini on näistä kolmesta halvin. No jos kansa ostaa niin mikäs siinä on tehdessä.

  Ja on se JB tulossa S2:lle. Helmikuussa lähtee jakoon, mutta Suomen aikataulusta ei vielä tietoa.

  1. Eiköhän se S2 putoa valikoimasta pois, niin kuin S putosi S Plussan tullessa….

   1. Voisiko olla syynä että alasajaisi vanhan dual Exynoksen tuotantoa, siirtääkseen resursseja uudempiin piireihin?

 7. atomin – voisitko kertoa lisää tuosta rommista jotain lisää…? Oletko itse ladannut sen tai onko muuta kokemusta… Minua kiinnostaisi kovasti se 4.1.2. Nature päivitys todella paljon… Ja onko siinä jotain riskejä. Kyllähän se virallinen versio PITÄISI tulla, mutta tiedä sitten milloin tai tuleeko ollenkaan. Eli jos viitsisit kertoa esim. Mikä sivu ja muuta tietoa…?????

  -S2 :n käyttäjä!

  1. Xda:n foorumilta löytyy kunhan vähän googlaa. Sieltä löytyy mm jelly johon lisätty sgs3:n modit mitä voi raudan puolesta lisätä. Ja 4.2.1 toimii lähes moitteetta kakkosellakin 🙂

 8. Kummallinen julkaisu… Mutta positiivista on se, että 4.1.2. on siis saatu pyörimään S2:n raudalla, joten päivitystä ei varmasti tarvitse odottaa kauaa… Ellei käy kuten Mise pelkää…

  1. Minua taas ärsyttää tuo musta yläpalkki. Se palaa kiinni ja näyttää pahalta mielestäni tuossa vaaleassa teemassa ja valkoisessa kännykässä. Omassa mustassa kännykässäni viimeistä ongelmaa ei ole mutta ensimmäinen kyllä löytyy!

   1. Kirjoittelitkohan aiemminkin tuosta? Nyt itsekkin huomasin tuosta vanhasta SGS:stä (reilu 2,5v vanha, ja näyttö on varmasti päällä ollutkin..) että se on hieman polttanut sitä yläreunaa, huomaa hiuksenhienon sävyeron kun kokoruutu on käytössä.
    Onko se sitten palamista, vai mitä, siihen en osaa sanoa. Pikselithän noissa amoledeissä kuluu käytössä, ja sen takia kuulemma Samsung sitä Pentileä niin suosii…?

    1. Kysymys saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta mitä tarkoittaa että ”yläpalkki palaa kiinni”?

    2. http://aijaa.com/Y0TO3h Tuossa esimerkki mun SGS:stä. Tuohan taitaa lähinnä olla sitä että muun näytön siniset pikselit ovat käytössä laiskistunu, mutta mustassa yläpalkissa ne on kuluneet muuta näyttöä vähemmän. S3:ssa tän takia ei olekkaan staattisesti täysin mustaa palkkia.

    3. Kyllä, Paroni! Juuri tuollainen on näytössäni! Varsinkin vaaleana näkyy mustan palkin alareuna. Ja kirjoitin ongelmastani aikaisemmin, hyvin muistettu :D. En ole muuten koskaan ajatellut, että ongelma voisi johtua siitä, että pikselit ovat vähemmällä käytöllä, olen aina ajatellut, että jotenkin palkin koko aikanen musta palaisi kiinni, vaikka tarkemmin ajateltuna se on mahdotonta. Niin ja muuten, S2:sakin näytön joka kohdassa palaa valo koko ajan, sen huomaa aivan pimeässä kun näyttö on ”mustana”. Se on oikeasti harmaa.

     Ja @Eemeli: kiinni palaminen on tuttua kuvaputki/lcd-televisioista. Jos näytössä oli sama kuva pitkään, näkyi sen haamukuva, vaikka kuva vaihtuisi.

 9. Liian iso hinta ja V.Kami on oikeassa.

  Jos tota yrittää saada myytyä jo valmiiksi vanhaa mallia niin hinnan pitää olla houkutteleva. Ja tätä toi ei ainakaan ole.

  En usko että myy kovinkaan erityisen hyvin.

  Tyhmät ostaa.

 10. xda:ssa on jo nykyään näitä turhia huutelijoita jotka eivät viitsi lukea edes edellistä viestiä ketjusta ja painostavat devaajia TYHMILLÄ kysymyksillään.Paras olisikin etttä antaisitte asiasta kiinnostuneiden itse löytää kyseiset pelipaikat ja kaikki kiittävät.

Kommentointi on suljettu!